« Върни се назад Публикувано на 05.01.2023 / 18:59

ОНИЯ БИЛИ ШАРЛАТАНИ. А ВИЕ, РАДЕВ & КОПРИНКОВ, КАКВИ СТЕ, КАТО ГИ НАЗНАЧАВАХТЕ? ТОП ШАРЛАТАНИ ЛИ!

Шарлатания било управлението на Простото Киро & Асен Василев, рече Румен Радев. Нали така?!

Днес безличният Радев Гълъб каканижи, че в плана на развитие шарлатаните били заложили спирането на въглищните централи, което било „неприемливо за нас“. Днес чепкаха и аферата GEMCORP която била в нарушение на конституцията и на нам си още какво, като че ли Радев и Простото Киро – ЗАЕДНО!!! – я имаха и я имат конституцията изобщо за нещо.

И излиза, че тези, за които Румен Радев изрече: „Ако България има повече министри като Кирил Петков и Асен Василев, тя няма да е същата,  а много по-добра“, са не само шарлатани и измамници, а направо престъпници.

Те били шарлатани. А вие – Радев & Копринков, какви сте след като ги назначихте и точно вие ги легитимирахте във Властта, че и политически проект им продуцирахте? Топ шарлатани ли?!

Какво сърце в лайна увито, както казваше баба ми, трябва да имаш, че да не се извиниш, че ТИ си назначил и легимитирал шарлатаните във Властта, които ебаха майката на държавата, а да пищиш, че шарлатаните са ти виновни, а Румен Радев!?

Какво сърце в лайна увито, трябва да носиш, за да продължаваш да пазиш КОРУМПИРАНИЯ „ПЪТ НА КОПРИНКАТА“ НА АВЕРА СИ ОТ СЕЛО ТРУД НИКОЛАЙ КОПРИНКОВ, КОЙТО ТЕ ДЪРЖИ С ВИДЕО КЛИПОВЕ СЪС СЕКСУАЛНИ ПОДВИЗИ В ХОТЕЛА НА СЕЛО ТРУД?! А Радев?!

Колко трябва да си комплексиран всички да знаят какви корумпирани зулуми върши Копринков заедно с „Пътя на копринката“, а ти да се правиш на ампери куку?

Колко трябва да си ниЗък, СЛУЖБИТЕ ТИ ДА ЗНАЯТ И ДА СА ТИ ДОКЛАДВАЛИ ВСИЧКО ЗА „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“, И ТИ ДА СЕ ПРАВИШ НА АШЛАДИСАН, А РАДЕВ?!

Какво сърце в лайна увито трябва да имаш, че да УНИЗИШ НАЙ-ДОВЕРЕНИТЕ СИ ХОРА С БЕЗДЕЙСТВИЕ ЗА СМЕТКА НА СЕЛСКОТРУДОВИЯ СИ ЩАВАЧ ОТ „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“?!

Какво сърце в лайна увито трябва да имаш, за да излъжеш цял народ, да продадеш и предадеш надеждата му за промяна и да се изплюеш върху даденото ти доверие и то само за да не скършиш хатъра и чувалите с кинти на ТВОЯ „ПЪТ НА КОПРИНКАТА“?! А, Радев?!

Колко трябва да си нагъл, а, Радев, че да плещиш с оня, твоя безличник Гълъб за свобода на словото, и след ВСЯКА СТАТИЯ СРЕЩУ ТЕБ И „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ сайта АФЕРА да е подлаган моментално на брутална хакерска атака, осъществявана вече повече от година и ОЧЕВИДНО, И ОЧЕВАДНО ИЗПЪЛНЯВАНА И ДИРИЖИРАНА ОТ КАБИНЕТИ В МИНИСТЕРСТВА НА ТВОЕ ПОДЧИНЕНИЕ?!

Брутален хакерски тероризъм изпълняван срещу сайта АФЕРА, ИЗПЪЛНЯВАН ОТ ДЪРЖАВНИ РЪЧИЧКИ ЕЖЕДНЕВНО!

Какво сърце в лайна увито трябва да притежаваш, че да допуснеш да се превърнеш в Боко Тиквата от периода му, в който се бе самозабравил във Властта и си мислеше, че няма нито един на света, който да не го обича?! А, Радев? Погледни се в огледалото – и физически вече си загубил облика на онова, което си затрупал в сърцето си, което си увил в лайна и боклуци!

Имаш ли представа, а, Радев, че куп бизнесмени вместо да си гледат бизнеса по цял ден търчат да се мазнят и да угаждат на Николай Копринков от „Пътя на копринката“? И са се превърнали в плужеци и мишки, отдавна забравили, че са били мъже?!

Апропо, какво стана, а, Радев? – сещаме се, че Георги Самуилов беше плакал на рамото на твоя „шарлатанин“ Асен Василев, че: „…Собственикът на „Инса ойл“ Георги Самуилов е информирал Асен Василев, че е „бил притискан от г-н Борисов и г-н Пеевски да прави операции с държавния резерв“, каза Василев в интервю за предаването „На фокус“ по Нова телевизия. Вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев обясни, че веднъж е разговарял със собственика на компанията – през юли-август миналата година, когато е бил министър на финансите в служебния кабинет. Това е станало след среща с Петролната и газова асоциация, други бензиностанции и продавачи на петрол. В разговора „на четири очи“ Самуилов е казал, че е притискан от Борисов и Пеевски да извършва операции с държавния резерв. Собственикът на „Инса ойл“ е трябвало да отчислява големи суми към двамата, разкри споделената му информация финансовият министър. На база на тази информация подадохме сигнал към ДАНС да започне разследване, има си служби, които трябва да установят истината, посочи Асен Василев.“

Пита ли авера си от село Труд Копринков какво стана, а, Радев? Ако питаш АФЕРА – то, какво да стане, ОСВЕН ТОВА – И ТО ПРЕДИ ДНИ!: „преди дни компанията „Инса ойл“ на Георги Самуилов взе пореден договор за доставка на гориво за агенция „Държавен резерв и военновременни запаси“. „Инса ойл“ е сключила контракт по мегапоръчката с прогнозна сума от 225 млн. лв., обявена от резерва в края на октомври. По процедурата вероятно има и други фирми, подали оферти, но единственият сключен към момента договор е с „Инса ойл“. Това показа проверка на „Сега“ в регистъра на обществените поръчки.“

Кои са шарлатаните тогава, Радев, тези, назначените „по пътя на копринката“, щавените „по пътя на копринката“, караните да изпълняват всичко що рече „пътя на копринката“, или онези, като теб и Копринков, които ги назначават?!

Колко минути трябва да минат след публикуването и на тази статия, за да бъде атакуван сайта АФЕРА от кабинетите на МВР и ГДБОП, а, Радев?! Само защото Копринката те държал за … уя?!

Толкова си се самозабравил, че си мислиш, че всичката тая бълвоч, която надиплихте в държавата ще е вечна? Че ще управляваш от служебно в служебно до откат? Че „пътя на копринката“ ще трупа пачки с цената на всичко, вечно?

И на Сейшелските острови, Радев, село Труд си е село Труд.

Ти, може и в НАТО да се преселиш, все тая, продаде и предаде народа си. Така ще бъдеш записан. Шарлатанинът, който набута във властта шарлатаните. И продължава да ги набутва „по пътя на копринката“.

Страхлив и сгънат като мишок. Заради едното ебане.

Смятайте какъв комплексар управлява държавата, уж мъж, който го е шубе, че го хванали да ебе.

Ай сиктир, бе!

Веселина Томова

«