« Върни се назад Публикувано на 08.11.2022 / 13:57

ПЪЛЕН ТАШАК! ВОЕННИЯ, ОЦЕЛЯЛ НА ГРАНИЦАТА Е ОТ … „ХИМИЧЕСКА ЗАЩИТА“! ВОЙНИЦИТЕ НОСЯТ … ХАЛОСНИ ПАТРОНИ! В МВР ДАВАТ ОРЪЖИЕ НА НЕХОДИЛИ В КАЗАРМА И СТРЕЛЯЛИ ЕДИН ПЪТ В ЖИВОТА СИ С АВТОМАТ

Пълен ташак!

Поделението от който е военният, който оцелява при стрелбата снощи на граничната ограда до Елхово, е от поделение 22790 Горна Оряховица, разкри АФЕРА.

Най-смешното е, че това поделение се води за… химическа защита, така наречените „химици“.

Името му е Рашков.

Реално границата НЕ се пази от примерно пехота, или батальона в Пловдив, който е на специализираните сили, а от тилово поделение, което няма специализирано оборудване за това!

По непотвърдена информация на войниците е разпоредено да носят халосни патрони и само при нужда да ползват бойни патрони, което води до забавена реакция – да сменяш пълнители и да отвърнеш на огъня.

Въпреки това войникът успял да стреля 8 пъти по нападетелите.

В момента военна прокуратура също разследва случая и му е забранила да говори, разкри още АФЕРА.

Отделно от това – голямата простотия е да дадеш оръжие на служители на МВР, които не са ходили в казарма и са стреляли с автомат един път в жеивота си, което означава да се изпозастрелят!

А истината е и, че  просто няма служители на МВР, защото само в София има 26 дирекции с чантаджиии лапачи на заплати и пенсии.

МВР е в пълна структурна разруха.

Afera.bg

 

«