« Върни се назад Публикувано на 15.11.2022 / 14:39

ТЪПИЯТ УПОРИТ ФАТМАК НА РУМЕН РАДЕВ, НАБУТАН СОФТУЕРНО В ПАРЛАМЕНТА, ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ГАВРИ С КЕНЕДИ! САМО ТЕЖКО КОМПЛЕКСИРАН ИДИОТ МОЖЕ ДА СЕ АПЛИКИРА С КЕНЕДИ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ЗЕЛЕНИТЕ МУ ЧОРАПИ МИРИШАТ НА КИСЕЛО ЗЕЛЕ

Тъпият упорит фатмак натовски на Румен Радев – Стефан Янев, който бе набутан в парламента по заръка на американците – абсолютно софтуерно – продължава да плаща на също толкова тъпите като него „пиари“ да четат и да подчертават цитати на Кенеди, които постват на страницата му във Фейсбук.

Вие да не си мислите, че тоя Бастун чете книги?

Тоя Бастун е фатмак, натовски фатмак, който рецитира единствено онова, което са му спуснали вербувалите го американци. Същият тоя Бастун, никога не забравяйте, че бе ни турнат и като министър председател от Румен Радев, предимно за да вкара Херо Мустафа в де що министерски кабинет има, за да се снимат радевите галфони с нея.

Бастунът Стефан Янев, за когото АФЕРА написа още преди изборите, че ще го вкарат с мушенгия в парламента, за да го набутат пак за американски премиер на българската кочина – колония, е пропуснал да пусне знаков цитат на съпругата на Канеди – Джаки.

А той гласи:

Джаки Кенеди: „Не го разбирам. Джак би похарчил каквато и да е сума, за да купи гласове, но за нищо на света не би инвестирал няколко хиляди долара в красива картина.“

И ние не го разбираме тоя селяндурски фатмашки български Бастун Стефан Янев, който е толкова тъп като гьон, че дори не се усеща как се гаври с личност като Кенеди.

Фатмак, да се апликираш с Кенеди при положение, че зелените ти чорапи миришат на кисело зеле, е признак единствено и само на това – че си тежко комплексиран до степен на психопатийност. И че си бездарен точно като фатмак, който едно изречение не може да измисли сам без да каже някоя тъпотия.

Afera.bg

«