« Върни се назад Публикувано на 16.07.2019 / 17:31

АЗ КАТО ВИ ГОВОРЯ ЧЕ ОТ МЕСЕЦИ ВЪРВИ „РУСКО РЕСТО“, ВИЕ Т@К СИ ПРАВИТЕ! ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ ОБРАТЪТ! А МАРТ 2020 – ЕХААА!

РУСКО РЕСТОАз като ви пиша, че от месеци върви „руско ресто“, вий т@к си правите. А какви още трилъри предстоят, еха…

От месец август миналата година единствена АФЕРА регулярно информира какви процеси текат извън тв камерите, извън медиите и извън официалните позиции на управлението на държавата, политически партии и бизнес.

Описахме ви какво се случва от поне половин година в едрия бизнес и как върви РИЕНЕТО. Информирахме ви как някои „топ“ и „вип“ мощни корпулентни фигури и фирмите им останаха само с нулите отзад, без цифрите отпред.

Някои дадоха фира, налапали руколата, други още са в даден срок до края на септември.

Официалните ТАКА НАРЕЧЕНИ власти тичат по заръка, а най прилежен в изпълненето на поставените задачки от РЕЖИСЬОРИТЕ, е Бойко Борисов. Който дори шутира Цветанов, нещо, което не би си помислил, ако имаше ход.

А ход няма – както информирахме още преди половин година. Казано му е – или, или…, НО преди това сам чистиш „касичките“ си… Апропо, вече уведомихме, че и Той остана само с … нулите зад запетаята. Но еще не вечер за тая тема.

Докато „МВР Мето“ плещи въртоглави глупости след ПОКАЗНОТО, което направиха хакерите на държавата – кочина, ЧИЯТО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ Е ТОТАЛНО ПРОБИТА И ТОВА ГО ПИША ОТ ГОДИНИ!, „руското ресто“ е на път да им извади и ония работи из гащите. Тъй и тъй са изуй гащи.

Тепърва ще пищят ЛАПАЧИТЕ, КРАДЦИТЕ ВЛАСТНИЦИ, ОПОСКАЛИ И ОГРАБИЛИ ДЪРЖАВАТА -КОЧИНА!

А онова, което предстои?

Запазате хладнокръвие и се заредете с пуканки – есента ще има брутални „разтърсвания“, а март 2020 година – ехааа, иде ОБРАТЪТ, каквото ще става тогава, ще стане.

Нет вопроса.

П.П. И едно бонусче за невчасовите КРАДЦИ УПРАВЛЕНЦИ!: три са центровете ОТВЪН, три, не един и не само „руски“, спец. тъпунгери…

Веселина Томова

«