« Върни се назад Публикувано на 19.12.2014 / 10:17

АЙДЕЕ, ИЗКАРАХА ПЕТКО СЕРТОВ „ЗАГРАБИЛ” КЪЩАТА НА БАЩА СИ.

Петко СертовЖълтакавите „сензанционни” журналя, които се гризат от комплекси да са „журналистически” „авторитет”, пласираха поредната гнусотия за Петко Сертов. Същите „жълтакави” поръчкови журналя, които не смеят да напишат и запетайка за абсолютното безсилие и некадърност на МВР и службите по аферата „Петко Сертов”, за пореден път отклониха умишлено вниманието от истината за Сертов с идиотски лъжи.

Цитираме „фундаменталните” „разследвания” на жълтакавите журналя:
Според градската клюка в Копривщица Сертов заграбил за себе си къщата на баща си след неговата смърт през 2001 г. Същата година бащата на Петко – Гаврил, прави завещание, според което 2/3 от къщата му минава в ръцете на по-малкия син, а останалата 1/3 на другия. Големият брат на Сертов се обижда от волята на родителя си и демонстративно отказва да ползва своя дял от къщата, оттогава не стъпва повече в Копривщица. Според мълвата преди две години първият шеф на родното ФБР устроил майка си Султанка в частен старчески дом в София. „Баба Султана не е идвала в къщата си от лятото на 2011 г., когато се появи за няколко дни, за да събере покъщината си. Разправяла на съседки, че синът й Петко взел решение да я гледа в София. Да, ама се оказва, че тя не живее в неговия дом“, одумват именития си съгражданин в Копривщица.”
Журналята на каишка на онези, които трябва да всяват абсолютна мъгла около Сертов, продължават безумния пласмент сихроничен с „обоснованото предположение” на Лазаров и цялата измишльотина, наречена МВР и спецслужби.
В написаното няма и грам истина, направи своята проверка АФЕРА.
Но на кого от КУКЛОВОДИТЕ У НАС му пука за истината?

Afera.bg

«