« Върни се назад Публикувано на 04.04.2023 / 13:09

АЛЬОО, ДБ – СТЕЛА НИКОЛОВА, А ТЕБЕ ОТ ДЕПОТО ЗА БОКЛУКА ЛИ ТЕ УПРАВЛЯВАТ, А?! ЩОТО 4 000 ПРЕФЕРЕНЦИИ ЗА ТАКАВА КАТО ТЕБЕ, СА СИ ЖИВО КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ!

ДБ – партай функционерката от Варна, дето се пъне и да се пласира за кандидат – кмет на Варна – Стела Николова, гордо се фука, че имала близо … 4000 преференции!:

И после, взела да си мери преференциите с тези на „колежката“ си от ГЕРБ Славена Точева, която имала пък … 10 000 преференции!:

Какъв извод можем да направим от тия две истерични изригвания на дясната другарка Стела Николова?

Първо, посредствена ни идва малко таЙзи партийна ДБ функционерка. Щото да се фукаш, че имаш 4000 преференции, това направо си е признание в … купуване на гласове.

Дънката бил правел преференциите на Славена Точева от ГЕРБ, откри Америка ДБ Стела Николова. И Община Варна се управлявала от хотел „Капитол“.

А тебе, ДБ Стела Николова от депото за боклука ли те управляват, а? И кой точно бизнесмен с депото за боклука ти подари тия 4000 преференции?

Мислиш ли, че това няма да лъсне в предизборната ти кампания за кандидат кмет на Варна?

Не вярваме да си толкоз инфантилна, че да се надяваш, че няма оставени следи.

Дааааа, „справедливостта не се яде“, както си изтипосала върху физиономията си, ама скоро ще стане ясно от кое точно депо за боклуци ти ядеш и откъде ти поднасят за десерт преференциите.

Иначе, не се пъни чак толкова много, щото да не стане така – Христо Иванов, Радан и който още се сетиш от твойте ДБ тамади, набързо да ти свият сармите, щото и на тях, драга ни смехуркe, хотел „Капитол“ им е по-важен от такива като тебе!

Afera.bg

«