« Върни се назад Публикувано на 12.01.2014 / 8:43

АНТОАНЕТА ЦОНЕВА ДА НЕ МЕ ДЪРПА ЗА ЕЗИКА, НЕ СИ ПАДАМ ПО ЖЕНИ С МЕГАФОНИ!

 

Коленопреклонно моля Антоанета Цонева, известна напоследък като ЦОНА ОБЩАТА, да не ме дърпа за езика, че ще взема да си направя труда и да проверя откъде й идва газа. Или пък кой й купи мегафона. Моля ЦОНА да спре да ми звъни, да ми пише есемеси и да ме пита с овчи гласец – ама защо така пишеш за мен, защо имаш такова мнение за мен и прочие. Моля Антоанета Цонева да запази достойнство и да престане да ми търси сметка защо изобщо не я харесвам. Не си падам по жени с мегафони! 

И най-добре е да спре да се занимава с моите статуси във Фейсбук – така мисля, така пиша. Проява на слабост и недотам висока интелигентност е непрекъснато да се себеотразяваш чрез обществените си прояви и да очакваш от всички да ти ръкопляскат. Между другото това е диагноза и обикновено ходи по хората без богат личен живот. Мнението ми за Антоанета Цонева – Цона и за приятелчетата й – протестърите, е крайно негативно. Веднъж написах, че ме е гнус от проявите им. Продължавам да се гнуся от начина, по който искат да уредят задниците си във властта, дори с цената на това да върнат оная тъпа мутра във властта. При това – на всяка цена. Съжалявам, не ме кефят! Нито Цона, нито Джам и Грънци, нито другите хаймани и жоженца на хранилката на ГЕРБ и разни фондации. Толкоз. Просто не ме кефите!

Нора Стоичкова

Бележка на АФЕРА: Междувременно Антоанета Цонева в изречение от 13 реда атакува и журналистката Кристи Петрова. Ето как:

 

«