« Върни се назад Публикувано на 16.02.2014 / 14:24

АНТОН ХЕКИМЯН ИЗКЪРТИ ВСИЧКИ МИВКИ С Т.Н. ИНТЕРВЮ С КАКАТА НА БОБИ /БОЙКО БОРИСОВ/!

 

Днес Антон Хекимян изкърти всички мивки с т.н. интервю – доста дългичко при това – с Каката на Боби!! Тони, вие сте млад човек, но сигурно вече знаете, че в детството на някои деца се залагат дефицитите, които бившите дечица компенсират като възрастни. Поради тези причини едни дечица, пораствайки, стават учени, поети, изследователи, а други не четат книжки и бият с бухалки, мародерстват, лъжат…

Чудя се има ли възрастен човек, който да не е наясно, че в детството си всички сме наивно-доверчиви, симпатично-светли, играещи свободно, вярващи в живота и т.н. дечица… (На това място колективно се просълзяваме!) Такива са били в детството си и Джак Изкормвача, и Хитлер, и Сталин, и т.н., и т.н. (Забърсваме сълзите.)

Иска ми се да знам поради какви ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ причини екипът на „Тази неделя“ по бТВ е бил обзет от трогателното желание да ни представи детството на Бг политика Бойко Борисов?

И предвижда ли се до изборите всяка неделя да гледаме Каките, Майките, Бабите, Брат`чедките (да ме прощават Батковците, Татковците и Дядовците, ама те не събуждат същите сълзливи емоции) на Доган, Местан, Станишев, Цветанов, Орешарски, Сидеров и т.н., и т.н. – да сме готови все пак…
Или някой ще обясни на журналистите, че детството на Боби, филията с мас, пастет или краве масло, бащинството на Сергей, уменията му да сменя памперси и всички други „човешки“ бози НЯМАТ НИЩО ОБЩО с това, което тези хора правят и са се наели да правят за страната си!

Дали днес ще прочета как Миролюба Бенатова е нарекла това „медийно събитие“ СРАМ?

Дали Венелин Петков, когото имам професионални причини да уважавам, ще вземе КОНКРЕТНИ МЕРКИ, за да не се позори публицистиката в бТВ по този плиткоумен начин или и това няма да бъде „забелязано“!

Миглена Ангелова

Фейсбук

«