« Върни се назад Публикувано на 10.10.2014 / 8:46

Ах, каква захаросана проповед за БОСТАН по Нова тв! Дърева едва изтърпя Мадам В.

БОСТАНВелислава Дърева едва изтърпя в ефир Валерия Велева, наречена някога от Доган – Мадам В. Не го показа. Показа го хладнокръвието на Велислава. През това време петмезено, мазно усмихнато, захаросано Валерия Велева и Ани Цолова си подхвърляха топката – ах, как Велева „била открила” преди изборите, че ГЕРБ и ДПС били склонни да управляват заедно, ох, как избирателят трябвало да узрее за такова „стабилно управление”, в което всички да си извадели „сериозните фигури”, ех, как Цветанов се учел на дисциплинирана предизборна кампания от ДПС, ама, оф, не можело да се каже, че се учел „в купуването на гласове”…

Мадам В. бе чисто и просто говорител на ДПС и ГЕРБ едновременно в ефира на Нова тв. Модератор някакъв. Колко било важно и хубаво да имало стабилно мнозинство и правителство. Колко трябвало и БСП да се включи в това.
Петмез за ДПС. Шербет за ГЕРБ. Цолова мило кимаше разбиращо.
Велислава Дърева бе подчертано хладнокръвна. И накрая спокойно им го рече и на двете в прав текст – че само месец преди изборите Пеевски е купил Полиграфическия комбинат…Че никой не протестира сега срещу задкулисието и олигарсите, които са истинския победител на тези избори, и срещу които протестираха иначе уж „умните и красивите”.
Каза това Дърева.
И хоп, предаването свърши.
Afera.bg

«