« Върни се назад Публикувано на 08.09.2014 / 15:36

Бареков, вместо да мъкнеш хавлии за боксови циркаджилъци, извади документите за Борисов!

Бареков бокс„Росен Петров предизвика Борисов на ринга. Легендата на българския бокс Серафим Тодоров става лице на кампанията на ББЦ в Пазарджик.
Зам.-председателят на ББЦ и водач на листата в 25-и МИР в София град Росен Петров призова Бойко Борисов на боксов двубой. Той хвърли ръкавицата към председателя на ГЕРБ в боксова зала „Славия“, която вече се подготвя за зрелищния мач между двамата. Петров днес направи първата си тренировка като спаринг партньор му стана младият олимпийски шампион Благой Найденов.

„Ставам мениджър на Росен за двубоя. Нямам нищо против Цветан Цветанов да носи кърпите на мача“, обяви лидерът на ББЦ Николай Бареков. Той и Петров призоваха Борисов да приеме да излезе от дупката си в Банкя и да приеме предизвикателството.Бареков и Петров се срещнаха днес в зала „Славия“ с вицеолимпийския, трикратен световен и трикратен европейски шампион Серафим Тодоров.
Легендата на българския бокс става лице на кампанията на „България без цензура“ в Пазарджик, съобщи Бареков и поясни, че новината официално ще бъде оповестена този вторник по време на концерта на коалицията в града,
който ще се излъчва на живо по телевизията. Бареков каза още, че дава олимпийска премия на Тодоров.”, съобщава пресцентъра на „България без цензура”.
Бареков, вместо да мъкнеш хавлии за боксови циркаджилъци, извади документите за Борисов! Тия рингови келешлъци са жалки.
Толкова.
Afera.bg

 

«