« Върни се назад Публикувано на 10.02.2014 / 14:26

БАРЕКОВ, ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ЗА ТЕБ БОРИСОВ ДА Е МУТРА, А ЗАМЕСТНИКЪТ ТИ РОСЕН ПЕТРОВ ДА ГО УВАЖАВА?!

 

Днес „България без цензура“ и ВМРО сложиха началото за постигане на коалиционно споразумение, което бе оповестено на пресконференция. Николай Бареков коментира и влизането на водещия Росен Петров в „България без цензура“: „Защо Росен Петров да не стане вътрешен министър? Той това е учил и това е завършил. Имахме вътрешен министър, който беше завършил ВИФ и министър-председател, който не знаеше чужд език. Росен говори шест езика“.

От своя страна Росен Петров пък заявява: „Аз уважавам Бойко Борисов, но той е експерт в противопожарната дейност. МВР подслушват, защото нямат агенти на терен. Аз като учих, имах агенти, които можеха да ми кажат кой е откраднал две чушки от пазара. Вотът на недоверие на тема „сигурност“ звучи странно. Престъпността разцъфтя по време на управлението на ГЕРБ. Нормално е Цветан Цветанов да се оттегли от политиката докато срещу него текат съдебни дела“.

Това, че Росен Петров говори шест езика е прекрасно. Още по-прекрасно е, че има агенти, които могат да му кажат кой е откраднал две чушки от пазара. Но е добре Бареков и Росен Петров да синхронизират позициите си. Бареков директно обяви Бойко Борисов за престъпник и сикаджийска мутра, а Росен Петров твърди, че го уважава. Нещо повече – заявява, че престъпността процъфтяла по време на управлението на ГЕРБ и Цветан Цветанов трябвало да се отегли от политиката, но за Борисов, вероятно понеже го уважава, не обелва и дума.

Хайде сега да се уточнят кой кого уважава, защото посланията са като след петата ракия.

Afera.bg

«