« Върни се назад Публикувано на 17.02.2014 / 11:45

БАРЕКОВ: ИСТИНАТА Е, ЧЕ КРАСИМИР СТЕФАНОВ БЕ СМАЗАН ОТ ЦВЕТАНОВ ДОКАТО БЕ ШЕФ НА НАП!

 

„С напускането на Владимир Горанов и Красимир Стефанов партия ГЕРБ на практика остана без икономически и финансов екип.Няма го Симеон Дянков, прогонен с камъни. ГЕРБ и парламента напуснаха Владимир Горанов, който правеше бюджета в последните години. ГЕРБ напусна и Светлин Танчев, учил в Харвард. Сега групата на Борисов напусна и бившият шеф на НАП и последен финансист от екипа му.

С кои точно личности и експерти ГЕРБ предлага да управлява България отново и да прави бюджет? При тях в момента е останал само силно надцененият от медиите бивш шеф на Радоиточка в Габрово Томислав Дончев. За кратко той дори бе номиниран за финансов министър. Добре, че все още пернишките „Котараци“ стоят в Банкя,та благодарение на техните „финансови умения“ Борисов да разполага с някакъв екип.эЕкспертите напускат кораба, защото не виждат реална възможност да направят каквото и да било в управлението на държавата с ГЕРБ.

За разлика от цирковете при Борисов, при нас в „България без цензура“ е стълпотворение от експерти и финансисти, които пишат нашата програма. Борисов успя да излъже медиите как едва ли не лично е помолил Владислав Горанов да напусне.Днес обаче бившият диктатор от Банкя бе унижен публично от Красимир Стефанов,който не счете да го уважи с повече от един кратък sms.

Преди няколко дни прогнозирах, че икономическият екип на Борисов се разпада и това потвърждава думите ми. Познавам г-н Стефанов и съм убеден, че причините за действията му са морални. Нека да го оставим да си почине. Красимир Стефанов като идеология е част от нашата партия. Истината е, че той беше смазан от Цветанов, докато бе шеф на НАП. Нека се възстанови чисто човешки и с него ще говорим. Преди два-три дни се чух с него и му дадох кураж да действа. Познавам го много преди да го има ГЕРБ. Въпреки желанието на Борисов неговите хора да не се срещат с мен, и след ГЕРБ, и след Борисов има хора, с които ще останат мои приятели и съмишленици.”, заяви Николай Бареков.

Afera.bg

«