« Върни се назад Публикувано на 11.01.2014 / 15:50

БАРЕКОВ: ПЪРВАНОВ СЕ ОПИТВА ДА СПАСИ БОРИСОВ!

 

„Излизането на Първанов на политическата сцена цели да спаси Борисов. Ако Първанов успее да овладее БСП, аз съм категоричен, че той ще обърне партията към ГЕРБ. В момента Първанов прави един проект, продуциран от ГЕРБ, само, за да разцепят БСП. Това е уговорка между Първанов и Борисов да се направи коалиция между БСП и ГЕРБ.”, заяви в Смолян лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков.

„Не искаме партиите да разделят българския народ. Ние сме в центъра, ние сме за обединение на българския народ. „България без цензура” е отворена за хора от всички етнически общности, като в нея има българи, арменци, турци, евреи, християни, протестанти, евангелисти. Аз съм националист и патриот и смятам, че българските националисти трябва да бъдат като мен, а не като Сидеров – да посягат на полицаи и служители на армията. Днес за пореден ден моето име се споменава по медиите и бива охулвано, /б.р. – става дума за Люба Куледич/ без да ми се дава трибуна. Бях наречен в национален ефир от журналист националист – да аз съм националист и патриот. Искам всички хора в България да имат равни права. Социолозите казаха ясно, че 2013 г. беше краят на Ахмед Доган, Иван Костов и Борисов и роди само едно ново нещо – Николай Бареков. Ние сме единствените, които вървим нагоре. На евроизборите ние сме единствената нова политическа формация и концентрираме надеждите на бълграския народ, за което си даваме сметка. Ние сме единствените, които са при вас. В момента Кунева пие кафе в столично кафене, Кънев гледа мачове

в софийска бирария, Борисов гледа мачове в скъпата си вила в Банкя, Станишев спи, след което ще пътува до Брюксел, а Местан не си заслужава просто да го коментирам. Той излезе да говори за неговите сестри с пожълтели от тютюна пръсти, само че беше със златни ръкавели, които струват колкото неговите сестри изкарват за 3 години“, коментира още Николай Бареков.

Afera.bg

«