« Върни се назад Публикувано на 10.09.2014 / 12:32

Бареков се обяснява пред жълтакав сайт какво бил казал за Варна, ама не го били чули. Следващият път – в XXL…

Николай БарековСлед малоумния т.нар. предизборен „тв дебат”, излъчен по bTV от Варна, Николай Бареков по още по-малоумен начин предприе обяснения в жълтакавия сайт на лицето Недялко Недялков, което изобщо няма нищо общо с Делян Пеевски, какво точно бил казал, ама какво не била чула „публиката”.

Бареков се чувствал „морален победител” пред „очите на целия град: „Чувствам се като морален победител от дебата във Варна. Пред очите на целия град заклеймих наглостта на ГЕРБ и ДПС, на първите за това, че превърнаха доброволството във фарс и цирк, като отидоха с лъскави ботуши и лопати при нещастните хора, на които раздаваха държавната субсидия като своя, а втората за това, че управлява града в коалиция с Реформаторите и ГЕРБ. Показах, че в Аспарухово, хората от района година преди наводнението са писали до общината, че деретата са запълнени. Тогавашният кмет Бозов е взел мерки, но Портних е прекратил процедурата и сега се готви да открадне 4 млн. лева без обществени поръчки за възстановяване на щетите в Аспарухово чрез близки до неговото семейство фирми. За жалост дебатът във Варна не беше на ниво, защото очевидно се правеше с подръчни средства. По тази причина публиката не чу голяма част от нещата, които говорим и не успя да изкаже мнението си в ефир. За жалост дебатът се превърна във фарс, какъвто беше и фарса с даренията на ГЕРБ„.
За сведение на Бареков „целия град” изобщо не беше „публика” на идиотския „тв дебат”. На място бяха петдесетина традиционни варненци, които от 20 години са спешавани при всеки подобен „дебат” да свиркат и да крещят. Всеки с измекярската си агитка.
Иначе „целия град” по никакъв начин не е гледал това нещо, наречено „тв дебат”, защото варненци ходят на работа и си го преместват, когато на телевизора се яви „новия Бареков” – Хекимян.
Ако Бареков искаше наистина да бъде „морален победител” нямаше да плещи „претоплени” баници, надъвкани му невчасово от Христо Бозов, а досега сто пъти щеше да даде на прокурор Иван Портних и компания, както и щеше да обели най-после и един лаф за СИМБИОЗАТА на шефовете на МВР – Варна, назначени от капиите на Пеевски, и окръжния прокурор на Варна – който не бе мръднат от Цацаров, защото не тоя, който краде във Варна, а онези, които му позволяват да го прави са виновни са хала на „морската столица”.
Нагазването в общинарска тема не е никак здравословно от страна на варненския „екип” на Барековата партия, защото варненските „бели ризи” и „къси гащи” „без цензура”, които са се запътили към парламента, тепърва им предстои да обясняват какви те са ги дялкали в Община – Варна. Тогава и жълтакавото сайтче, пред което се обяснява Бареков, няма да помогне.
Някои май не са вдянали още, че да правиш варненци за ташак е упражнение самоубийствено. Тук такива на 5 октомври ги гризкат на закуска.
Afera.bg

«