« Върни се назад Публикувано на 17.09.2014 / 22:43

Бареков, що не сезира Цацаров за „документите за Борисов”, а сигнализираш за „теч в тоалетната”?!

ОмертаБареков сезирал главния прокурор за изтичане на информация от НАП, заради проверката, която му правят данъчните. И рече, че „компромати” заливали партията му, задействани от всякакви политически боклуци. Тоя пиниз непрекъснато да се облъчва главният прокурор със сигнали а ла „имам теч в тоалетната” е пиарно глупав, да не речем направо – тъп.

Бареков като умно и повратливо момче би трябвало да е наясно, че няма как да прикрие с „течове от тоалетната” абсолютната си абдикация от „онези документи”, касаещи лицето Бойко Методиев Борисов.
Нали беше силен вилен? Нали пъчи фланелки с ликовете на Ботев и Левски? Нали има самодиви да му превързват раните, като падне „в името на правдата”?
Що тъй се е сгънал по темата Бойко Методиев Борисов?
И кой му сви сармите и го стисна за топките, че млъкна за документите, които щеше да гърми за Бойко Методиев Борисов, кой?
Сещаме се, че само една Кучкова няма да се сети КОЙ.
Преди да затвори границата, Бареков е добре да се присети за това, че щеше да разгромява Бойко Борисов, като извади истината за него. Преди да легне в граничните бразди с манерка в отрудените си ръце, Бареков е добре да обясни на онези, на които бляботи всичко друго, но е и КОЙ ГО СПРЯ ДА АТАКУВА БОРИСОВ, какво стана с „нелегала“ и „видео материала от израелските служби“?
Защото с това да трафаретничиш с общи лафове колко е кофти Борисов, пък колко си по-убав ти, няма как да скриеш гърченето на тема „документите за Борисов”.
И отговора – защо не сезира главния прокурор за тях. И защо ги скри в чекмеджето. Ония „бумажки” за убийството на Илия Павлов. И за „групата за отстраняване”.
Afera.bg

«