« Върни се назад Публикувано на 09.03.2019 / 10:31

БАЩАТА НА ТИТА – ВРАГ НОМЕР 1 НА ТУТРАКАНСКАТА СЕЛИЩНА СИСТЕМА! ЗАРАДИ ВАШИТЕ БЕЗОБРАЗИЯ ДАНЪЧНИТЕ СЕ БАРНАЛИ КАТО НУДИСТИ

ИВАН ГЕШЕВРазкрити сте пенсионерите, злобни и лъжливи хора сте, да знаете! Непрекъснато искате да мамите! Ей на, преди 97-ма няма и следа от ваще трудове, ама вие – айде, юруш на маслините, лъжете, че сте работили! А па за преди 90-хептен няма следи… Кажете си бе, признайте си – кой работеше през комунизъма?! В заводи, фабрики, разни институти! Като сте толкоз корназ, аре покажете ми поне 1 завод! И само се праите, че търсите разни Упета, вадите некви трудови книжки, мамите непрекъснато и даже клатите стабилността!

Да не говорим, че и се оплаквате – токът ви бил скъп, маслото, трюфели не сте можели да си купите… Добре, че е парламентът да ви тури на място. И цвъцковите служби.

Ето, аз например, от 97-ма съм работила до 2015-та, начи парламентът вика, че имам 18 години труд. През другото време се търкалях по диваните вкъщи. Понякога ходех да се търкалям по пясъка около Созопол. Затва сега – юруш на маслините в Гърция, давали по 6 евро на час…

През това време красавицата Арабаджиева, обаче е работила. Работна жена и за работен мъж се омъжила. Видях колко са спестили, не са се търкаляли като мен по диванчетата. И само да харчи необуздано…. като мен. Ветка ли се казваше?

Знете ли че, Кичка Бодурова не си харесвала името, искала да се казва Кутка.

И още новини от цвъцковата държава – цвъцковите хора фанали едни мигани, които ПОНЕ от три години също активно работили за пенсиите си. Крали коли, раздавали дрога на нуждаещите се, чупели паметници в гробището, за да станат те после по-красиви… и властите знаели, ама загрижени за бъдещето на тези хора, ги оставили да понатрупат…. стаж. Че и те лежат на гърба на пенсионната система, нали.

Заради вашите безобразия, данъчните се барнали като нудисти. Не се споменава мъже или жени са били въпросните данъчни, дето хубаво са си прекарали на този круиз. Голи и боси….Не се споменава хубави ли са им били .. е това де, интимните работи, щото и чужденци е имало и се тревожа да не сме се изложили като народ и като цяло, да не е било нещо полвинчато… Също не се споменава, колко пари е струвало залавянето на тази измама нудиска. Много искам да видя снимков матрял.

Бащата на Тита-певицата – враг номер 1 на тутраканската селищна система!

Виктория Тинтерова

«