« Върни се назад Публикувано на 18.10.2014 / 15:37

БИСЕР МИЛАНОВ: BTV ВМЕНЯВА, ЧЕ ИМАМ ИЗГОДА ОТ СИГНАЛА ЗА БОМБА В СЪДА. ТОЧНО ОБРАТНОТО – ВНЕСОХ ФРАПАНТНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ОПГ В СЪУЧАСТИЕ С ПРОКУРОРИ И СЛЕДСТВЕНИ ОРГАНИ!

БИСЕР МИЛАНОВДО ДИРЕКТОРА НА БТВ
КОПИЕ: ДО СЕМ

ИСКАНЕ ПРАВО НА ОТГОВОР

ОТ:Бисер Георгиев Миланов
ЕГН:68…………….
Адрес: гр. Русе , ул. …………. тел: 087…….
Г-Н ДИРЕКТОР,
Във връзка с обедната емисия, излъчена на 17.10.2014г. в 12:00 ч. от Вашата телевизия , се чувствам засегнат от факта , че моя снимка бе показана в горния ляв ъгъл на екрана, когато водещата Ирина Костадинова обяви, че „Сигнал за бомба затвори сградата на Софийски Районен съд …“, като в продължение “ … За днес беше насрочено второто заседание на делото на Бисер Миланов -„петното“, като по този начин не само ме обижда като ме нарича“ петното“ , а и вменява на обществото, че едва ли не аз имам изгода от това, което е в пълен разрез с факта, че съм бесен от обаждането за поставена бомба в съда, поради което делото ми бе отложено.
Според мен има пряка връзка с факта, че вчера входирах фрапантни преки писмени доказателства, с които искам прекратяване на делото срещу мен и насочването му срещу организираната престъпна група, която по мое мнение действа в съучастие с прокурори и следствени органи и смятам, че делото ми се шиканира, за да могат, тези бездействащи правораздавателни органи да държат обществото в заблуда, че вашите колеги от БТВ, както и техният съучастник -собственичката на въпросния имот, откъдето започна всичко това, са едва ли не невинни, след като не са спазили върховенството на закона.
По член 18 ал.2 от закона за Радиото и телевизията имам право на отговор и искам да си защитя позицията като обществена и гражданска личност, като това, което ви заявявам бъде прочетено в новините или да ми бъде предоставено ваше предаване за изясняване на моята позиция.

Бисер Миланов
гр. Русе
18.10.2014 г.

«