« Върни се назад Публикувано на 13.02.2014 / 15:05

БОЙКО БОРИСОВ И МОНИКА СТАНИШЕВА РАБОТЯТ ЕДИН ЗА ДРУГ – ДОКАЗАНО С ДОКУМЕНТИ

 

Теорията за кадаифа като основна стратегия в българската политика е на път да се потвърди във вид на аксиома. Всичко са оплетени в задкулисни игри, в договорки под масата, всеки е със всеки и срещу всеки. Червените тролове се бият с герберски орки пред публиката, а тълпата дори не подозира, че кръвта е кетчуп за износ.

Ето ви и поредното доказателство, че в България черното е бяло и бялото е мръсно черно.

Соня Колтуклиева, известен ПР и журналист, списва сайта http://www.bulgaria-news.bg/. Всяка статия в него е в защита на ГЕРБ. Соня дори списва от името на Бойко Борисов неговия собствен профил във Фейсбук и Туитър. Тя отговаря за имиджа му в социалните мрежи. Защитава го яростно и в собствения си профил във Фейсбук.

Нека обаче да видим какво се крие зад тази вярна привързаност към ГЕРБ.

Собственик на домейна на този сайт е…. Моника Станишева и нейната фирма „Актив груп“. Лицето за контакт е служителката в „Актив груп“ Елица Маринова. Фирмата „България нюз ООД“ според регистъра на домейни е регистрирана на адреса на „Актив груп“ ул. Гурко 27.

Вижте сами:

DOMAIN NAME: bulgaria-news.bg

REGISTRANT:
BULGARIA NEWS OOD
  ul. Gen. Gurko 27
  SOFIA, 1504
  BULGARIA

ADMINISTRATIVE CONTACT:
  Elitsa Marinova
   
  BULGARIA NEWS OOD
  ul. Gen. Gurko 27
  SOFIA, 1504
  BULGARIA
  tel: 359879060136
  fax:  
  NIC handle: EM223032
 

А адресът, на който е седалището на сайта, е ул. Велико Търново 10 – родният дом на Сергей Станишев, където и днес живее неговата майка.

КОНТАКТИ

Адрес
гр.София 1504
ул.“Велико Търново“10
вх.Б, ет.4, ап.7
[email protected]

Изводът от тази каша е само един – баламурниците сме ние. Гледаме пехливанлък от най-панаирджийски тип. Противниците се познават, отдавна са уговорили резултата от мача, а овцата накрая ще си я изядат заедно. Така или иначе, все е от стадото, а стадото сме ние.

 

Димитър Симеонов

«