« Върни се назад Публикувано на 18.11.2014 / 13:37

БОКО, НЕ СИ ТИ, КОГАТО СИ ДРУГ!

Бойко БорисовЗамечателната статия в „Труд” надхвърли и най-смелите ни представи за смела и проникновена журналистика. Небивалото изследване, показващо новия Боко като прероден, е невероятно не само по своя художествен похват, разкриващ неограничените възможности на човешкия дух, когато е решил да се променя, но въздействието на тази концептуална трансформация по отношение на субординираното му стадо овце, наричащо себе си народ.
Понеже вече и официално се заговори за „четвърта власт ”, въпросната демонстрира интересна симптоматика – след като я поодуха свежия гербаджийски вятър, взе, че се разболя от мозъчен ревматизъм и навеждаческа дископатия. Че палиативните проявления на журналистическо слагачество на ниво „ориенталска домакиня” топлят сърцето и е ясно, но че в Боко проговорил държавника, поставя нацията ни пред качествено нов растеж!
Независимо от врътките в управляващата коалиция и потенциала за политически маньоври, които демонстрира Боко, днес ние крещим: „Боко, не си ти, когато си друг!”
Константин ПарчевКонстантин Парчев

 

«