« Върни се назад Публикувано на 18.01.2014 / 19:27

БОРИСОВ НАРЕЖДА: ЩЕЛИ ДА МЕ РАЗПИТВАТ ЗА ТОВА, ЧЕ МЕ ПОДСЛУШВАТ. НЕ, НАМЕРЕТЕ ГИ, АРЕСТУВАЙТЕ И ГИ ВКАРАЙТЕ В ЗАТВОРА. ТОВА Е ЗАДАЧАТА!

 

След като самият той даде сигнал в прокуратурата да бъде направена проверка дали има записи за срещи между него, Първанов и Румен Петков, Бойко Борисов дали от шубе се пробуди днес в Силистра с нов акъл – нямал да отиде в ДАНС да го разпитвали. И в типичния си джандарски –наказателен стил призова да бъдат намерени, арестувани и вкарани в зандана онези, които му развалят рахатлъка.

Ето какво каза Борисов в Силистра:

„Сега се опитаха разцеплението на БСП да ми го припишат на мен. Как става това? Излиза една госпожа и казва – имам запис. Аз затова отидох, и подадох сигнал. Аз не съм подал сигнал да ме разпитват. Аз съм подал и в сигнала много ясно съм описал (казвам го заради платените медии), че в предаването на Милен Цветков по Нова телевизия съм слушал как се говори, че в моя дом е имало среща, която е била записана. Настоявам, като лидер на опозицията, прокуратурата да възложи на надлежните органи, да открият тези, които продължават да ми превръщат дома в „Биг Брадър”, в обществено място и достояние. Всеки човек си има дом, има си стаичка, има си спалня, има си кътче. Това и Конституцията го защитава. Всеки от вас, предполагам, има място, където обича да се усамотява. Всеки има своите тайни, своите изконни мисли. Откъде-накъде? Щели да ме разпитват за това, че ме подслушват. Не, намерете ги, арестувайте ги и ги вкарайте в затвора. Това е задачата, а не да ме викат да правят панаир в ДАНС – и аз няма да отида. Да дойдат, да им кажа още веднъж – да си извадят предаването на Милен Цветков. Там ясно и точно е казано, че има запис от среща. А вие, хората, журналистите могат да ме питат – вие с Първанов ще правите ли коалиция, няма ли? Както ви отговорих, че няма, няма, няма, няма. Това могат да ме питат, те са длъжни да ме питат заради техните читатели, зрители или слушатели. Вие може да ме питате да знаете как, като структура и организация, да си подреждате събитията. Някой ходи ли да пита примерно канцлера Меркел и шефа на социалистите в Германия като седнали да договарят коалиция, как са я договаряли, как са спорили? Има ли такова нещо? Нима този разговор не е интересен? Това е недопустимо“.

Очевидно Бойко Борисов се изживява още като Бащицата на държавата, който нарежда на всичко и всички.

Борисов е „неприкосновеният” – той решава дали да отиде в ДАНС да го разпитват /?!?/, като че ли все още е шеф на Писанчев, той решава кого да арестуват /?!?/, като че ли още е ортак с Кокинов и Борис Велчев му трепери.

Ако прокуратурата и ченгетата вземат, че случайно някой ден тръгнат да арестуват Бойко Борисов, със сигурност Борисов ще арестува тях, както е тръгнало.

В тази държава всички се попикават като препарирани от Човека от Банкя. Да видим още какво ще сътвори той, че все някоя институция да излезе от ступора на позата „плашипутарници”.

Afera.bg

 

 

 

«