« Върни се назад Публикувано на 10.10.2014 / 14:00

Борисов, посираш ли се от страх от Путин и Доган?! Оня с „политическата класа“ не поболя ли щерка ти?

ПУТИН И БОРИСОВЖалък, жалък, жалък, Борисов беше толкова смачкан на първата пресконференция на ГЕРБ след обявяването на официалните резултати от ЦИК, че не беше за гледане. Ега ти държавата, ако този сгърчен „лидер“ е победител на изборите.

Не, не се и надявайте, че не отчитаме карагьозчийството на банкенското „тарикатче“. Този е такъв връткаджия, че всичко трябва да се отчита – във всеки момент. Обаче. Всички сме родители. Имаме дъщери – християнки, които ни питат и препроверяват дали сме мъже, верни на думата си.

То бива инкяр, бива политическо гювендийство, но да кажеш, че маргинален тип като Дудука, който се напикава, когато му изкрещи Делян Пеевски по мобито, притежава „политическа класа“, не е за изтърпяване.

Знаем, че Ахмед Доган се води от арабската поговорка – „Търпението е горчиво, но плодовете му са сладки“, но Боко вече ни идва в повече. Този заклет „тошовист“, който не признава разделението на властите, не знае къде се намира. Хабер няма. Сега е жалък и се обяснява на тъпи журналки, задаващи идиотски въпроси, но ние ПОМНИМ как крещеше, когато звъннеше мобито на някоя разсеяна репортерка, помним, и още как. Ахмед Доган е виновен Бойко Борисов да е „последният тошовист“, драпащ за власт – никой не е по-виновен от него.

Султанските мурафети вече могат да взривят държавата. Бедна му е фантазията на Сокола как може да я взривят. Търпи се до време.

Мурафетите от Сарая явно са епидемични за такива като Б.Б., който комплексарски изреждаше „лидерите“, поздравили го за „пировата победа“. Жалък тип. Борисов, помниш ли, неблагодарнико жалък, кой те извади от Дупката, когато вдигна кръвно, след като Делян Пеевски се врътна за пореден път, защото Ахмед Доган му заповяда? Помниш ли, неблагодарнико жалък?! И още – знаем колко те е шубе от Сокола, който те направи „генерал“. Обаче. Да те питаме все пак – ПОСИРАШ ЛИ СЕ ОТ СТРАХ ОТ ПУТИН И ДОГАН?! Кой си ти, че да казваш как да се наричат министрите в служебното правителство – били „чиновници на президента“. Борисов, ти Конституцията ли ще пренаписваш? Ало, диктаторче, не се самозабравяй! Не сме мачкали комунягите, за да те оставим да си разиграваш „шляканото бяло конче“. За разлика от теб имаме убити от комунягите членове на семейството си, а не прадядовци, които да не сме виждали – става дума за 21 май 1965 г., когато сатрапите на любимия ти Т.Ж. зачерниха наша кръв.

Колкото и да си врътко, Борисов, много ти личи, че си уплашен. Ако съставиш гювендийско „правителство“, гориш, ако отидеш на нови избори – два пъти.

„Реформаторите“ ще удвоят вота си. И не за друго – ще ти дръпнем целия антикомунистически вот, който потърси средство да прасне бесепарите чрез твоята „лидерска схема“ като за последно. Пробвай се. Излез на нови избори. Стиска ли ти? Ще ти се наложи „да разкешваш“ в пъти повече от депесарите и ГЕРБ ще се превърне в „ДПС-3“. Ако продължиш да се навеждаш толкова гювендийски на Путин, уповавайки се на алибито на тетка Меркел, американците в София ще те юрнат на избори. Може да си сигурен. Американците такава ескадрила на „споделената отговорност“ ще ти подарят, че даже Сокола ще се впечатли – и той притичва при тях, когато стане напечено. Справка – срещата му с Нанси Макълдауни на 23 октомври 2008 г.

Понеже знаем, че янките в София не могат да те понасят, Борисов, да ти го реднем – в четвъртък виден „реформатор“, който е ярък противник на „Южен поток“, те НАРЕДИ в Амбасадата. Аре, цункай портрет на Путин и питай Писанчев кой е този „реформатор“!

Апропо, Борисов, „реформаторите“ те смачкаха за „правителство на малцинството“ в четвъртък, което твоята Румяна Бъчварова ти предложи след вота. Заради тях се връткаш сега за кабинет на „споделената отговорност“, за да ги изцакате с Шишко на следващия предсрочен вот. Обаче. Може ли да си толкова безхаберен, че да плещиш – „С 84 депутати не можем да направим правителство на малцинството.“. А с колко Борисов – със 121 ли? Дори ти нямаш представа колко си некомпетентен.

Когато Филип Димитров след вота на 13 октомври 1991 г. трябваше да прави „правителство на малцинството“ със 110 депутати на СДС и подкрепата на ДПС, Владимир Костов редна образователна статия. Румяна Бъчварова да ти я разпечата, за да се ограмотиш. И финално – всички край теб са посредственяци, а „изключение“ като Томислав Дончев да помисли дали мястото му е край теб. Обичният ти Митко Николов е без коментар – питай Делян Пеевски защо. Даже ти не знаеш. Лъжат те Борисов, не ти се „отчитат“…

Леле, ужас, Борисов, като казахме Пеевски, американците в София вече го предпочитали в Задкулисието пред теб, миличък. Питай ги – все им е тази. Той поне бил енергичен, така казали.

Аре, пилей се, отчитай се на тьотя Меркел и Путин. Посираш ли се от страх от Путин, Борисов?!

www.bgsniper.com

«