« Върни се назад Публикувано на 19.03.2014 / 19:37

БСП МАЧКА С ОХРАНИТЕЛИ, ПЛАЩА НА ГЛАС 60 ЛВ., ПОЛЗВА ЧЕНГЕТА И ДАНЪЧНИ ЗА НАТИСК НА ИЗБОРИТЕ В СНЕЖИНА

 

Всичко това се случва под благосклонния поглед на директора на Областната дирекция на МВР във Варна Чавдар Нанков, повече известен като „Барби” или „Чавката”. Във варненското село Снежина не помнят такава нагла мутренска и полицейска намеса, осъществена в единство, каквато се вихри по време на частичните кметски избори във варненското село Снежина, чийто балотаж предстои тази неделя. Червените ползват охранители от фирма „Арес”, които всяват „респект” в Снежина, а Дамян от заложна къща „Херкулес” заплашва всеки, който дръзне да гласува срещу червения кандидат.

Балотажът на частичните кметски избори в Провадийското село Снежина предстои в неделя. На първия тур първи е кандидатът на ДПС Ахмед Идриз, а втори е Ивелин Иванов от БСП. До частичния вот в Снежина се стигна след смъртта на кмета Снежина Христо Радоев, който бе открит прострелян в личния си автомобил през октомври миналата година.

На първия тур при отчетена активност от 74% Ахмед Идриз от ДПС е получил 168 гласа, Ивалин Иванов от БСП – 113, Михаил Митков от ПП ГЕРБ – 49 и Бранимир Стоянов от БЗНС – 17 гласа.

Дни преди провеждането на балотажа в Снежина населението е тотално стресирано от невероятно агресивната „кампания”, която води БСП. „Таково чудо не е било!”, оплакаха се жители на Снежина.

Червените мачкат чрез психо-терор, като за целта в селото се вихрят охранители от „Арес”, а лицето Дамян от застрахователна къща „Херкулес” заплашва и психически притиска селяните да гласуват за червения кандидат.

Днес в Снежина мутри са раздавали по 30 лева с обещанието за още 30 лева след като мине балотажа в неделя.

Междувременно БСП са впрегнали и държавните ресурси „на живот и смърт”, стигайки дотам да мъкнат в селото шефа на Окръжна болница – Варна д-р Тасков, показвайки го като чучело, като че ли той ще излекува всички нуждаещи се от село Снежина. Задействани са и данъчните, които тези дни вместо да ровят в тоталната корупция по върховете на управление на морската столица, са изпратени да правят „спешни” проверки на всички, които застрашават избора на кандидат-кмета от БСП.

Полицията също изпълнява „логистична роля” като тормози с проверки за щяло и нещяло всеки опонент на червения кандидат. И това, разбира се, се случва под благосклонния поглед на директора на ОД на МВР – Варна Чавдар Нанков, назначен за шеф от това правителство за потрес както на полицаите, така и на цяла Варна.

Арогантността на БСП в района е истерична. Щом за едно село отсега впрегнаха мутри и куп мангизи, то можем да си представим какво ще е само след два месеца на евро-изборите.

Afera.bg

 

 

«