« Върни се назад Публикувано на 08.07.2022 / 18:13

ГАДЖЕТО НА АСЕН ВАСИЛЕВ С УДЪЛЖЕН АРЕСТ 72 ЧАСА. ВЪПРЕКИ НАТИСКА НА БОЙКО РАШКОВ ДА СПАСИ ИЗГОРАТА И КОМПАНИЯТА НА АСЕН ВАСИЛЕВ

Удължиха ареста на гаджето на Асен Василев за 72 часа. Той се оказа с богато криминално минало, крал парфюми от мол.

Тони Иванов Иванов, който се оказа любовник на кандидат-премиера Асен Василев и както BIG5 вчера пръв съобщи, че бе задържан от полицията с лампа на НСО на бул. България в София, остава в ареста за 72 часа.

Това научи BIG5 от свои източници в прокуратурата. Новата мярка за неотклонение има за цел да обезпечи явяването на лицето пред съда в неделя, където пък ще се гледа мярка за постоянно неотклонение и задържане на Тони Иванов под стража.

Същевременно се оказа, че възлюбеният на бившия финансов министър Василев е човек с богато криминално минало. Преди години Иванов отново се е изправял пред съда и му е гледана мярка за постоянно неотклонение, като тогава обвинението срещу него е било за кражби на парфюми от мол.

Тони Иванов е задържан с обвинение по чл.270, ал.1 от НК, който най-общо твърди, че се прилага при опит за възпрепятстване работата на органите на реда.

ОЧАКВАЙТЕ В BIG5 ОЩЕ ПОДРОБНОСТИ ПО АФЕРАТА ИВАНОВ – ВАСИЛЕВ!

www.big5.bg

Бележка на АФЕРА: Както АФЕРА вече разкри – другите двама задържани заедно с гаджето на Асен Василев са Денислав Данчов Иванов и Христо Генов Върков. И двете лица са от кръга на Тони – Иванов, гаджето на Асен Василев, с които се движи. Освен тях Димитър Кръстев от НСО регулярно е шофирал автомобилите, с които се движи Тони Иванов, е установено от разследващите.

Въпреки бруталния натиск на Бойко Рашков, Тони Фешъна е вече със 72 часово задържане. АФЕРА разкри и че след влизането в обкръжението на Асен Василев, Тони Фешъна е станал много агресивен и дори заплашвал и политически лица, очевидно самозабравил се, че като е с Асен Василев все едно е хванал на Господ жезъла.

 

«