« Върни се назад Публикувано на 11.12.2014 / 9:04

ГАМИЗОВ И МЕТОДИ АНДРЕЕВ ПОДМЕНИХА „РУСКАТА” ЧАСТ В ДАНС, КОЯТО Е АБСОЛЮТНО „АМЕРИКАНСКА”. Я, ДА ВИДИМ КОЙ РЕВА ЗА ДРАШКОВ!

Методи АндреевРуската“ част на ДАНС ненавиждаше Сертов”, изцепи се реанимираният Стефан Гамизов, който доволно не слиза от тв-ефира на Нова телевизия, за да ни обяснява какъв „приятел” бил с Петко Сертов.
Българските служби работеха за руските интереси. ДАНС бе разделен условно на две крила – проруско и проамериканско. Петко Сертов бе бивш офицер от ДС и аз го гледах подозрително. Но той не скриваше огромното си възхищение от Франция. А това бе много силно ненавиждано от „руската“ част на ДАНС – Цветлин Йовчев, Иван Драшков, Писанчев. И това, че те прокарваха руските проекти, бе повече от видимо. Тези хора обаче станаха много силни. Започнаха да изтичат справки. Върху мен започна да се оказва силен натиск. А Сертов изпадна. Беше като наказан. Усещането беше, че е предател, който е предал другарите комунисти на лошия Запад.”, рече още Гамизов.

При Гамизов една брънка истина е преплетена със сложни „световни конспирации”, обикновено про -американски и евтино анти-комунистически, все едно сме във времето на Великата октомврийска революция.
Гамизов обаче окончателно се „изгуби” в превода. Защото.
Елементарното внушение за „руската част” в ДАНС, визирана като кръга „Драшков”, произлиза от факта, че Драшков, Цветлин, Писанчев и т.н. ПО ВРЕМЕТО НА АТАНАС АТАНАСОВ В НСС, работят по „руско направление”.
Гамизов, който отдавна внезапно се събуди като фен на Бойко Борисов и ГЕРБ, услужливо пропуска, че същият този „Кръг „Драшков” напред в годините – вече в ДАНС – ОБСЛУЖВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО, ДА НЕ КАЖЕМ ПО-ОСТРА ДУМА, АМЕРИКАНСКИТЕ СЛУЖБИ!
На Борисов, ГЕРБ и „реформаторите” обаче сега им се иска много да ПОДМЕНЯТ ИСТИНАТА, защото провала на управлението им очеваден.
И Методи Андреев /ГЕРБ/, и Гамизов си плюха в устата и съзряха в изчезването на Сертов ах, как някой искал да падне правителството, и този някой, разбира се, били руските служби.
От друга телевизия, другият послушен авер на Бойко Борисов – Яне Янев – също бе „активиран”. Той заплещи пък, че „чуждо посолство” искало да падне правителството. Пласментът същия – „руското“.
Румяна Бъчварова да сбере тия „анализатори” на спявка и да им разясни незабавно, че са толкова смешни и измислени, че могат да хванат дикиш единствено пред „простите”, дето се разбирали с „простия”.
Кой възропта, когато Сертов уволни Иван Драшков?”, фалцетно изпищя в ефир Методи Андреев и посочи единствено името на Доган. Верно ли Методи Георгиев мисли всички за идиоти? И особено „АФЕРА”? Ето какво казва Атанас Атанасов веднага след уволнението на Драшков:
Уволнението на Иван Драшков е агония на властта в резултат на паника, страхове и опити за запушване на някакви пробойни, които не могат да бъдат запушвани с такъв тип действия”.
За Драшков реваха ВСИЧКИ – Доган, Костов, Бойко Борисов, Румен Петков, а не друг, а Бойко Борисов възкачи отново Драшков и Драшковите хора на върха на ДАНС!
Такива като Методи Георгиев и Стефан Гамизов изпаднаха в пълна амнезия що за безобразни „преплетки” имат Драшковите „спецове” с американските служби.
И когато в края на 2009 година висши служители на ДАНС, напускайки Агенцията, говореха за това, че „висши ръководни кадри на ДАНС служат на чужди служби и продават националната сигурност”, имаха предвид не „руските” служби.
С такива „пласьори” като Методи, Гамизов и Яне, Борисов ще стигне далеч. До кривата круша.

Afera.bg

 

 

«