« Върни се назад Публикувано на 17.03.2014 / 10:06

ГЕРБАДЖИЙСКО САЙТЧЕ, С „ПОЛЕЗНА ВРЪЗКА” – ИВАН ПОРТНИХ, СЕ ПЪНЕ ДА АТАКУВА ЛЕГИЯ „АНТИМАФИЯ”

 

„Чии поръчки изпълнява изскочилият от нищото Григор Здравков?”. Под това заглавие се изживява като „анализатор” лицето от Варна Иво Югов, който от години си е въобразил, че е журналист. Сайтчето на Югов, което пак от години е спонсорирано от фирми, близки до ГЕРБ, нищо, че го четат мама, татко и аз“, посочило и като „полезна връзка” гербаджийския кмет Иван Портних, громи бездарно Легия „Антимафия” и всички, които атакуват любимите „вождове” от ГЕРБ.

Председателят на Легия „Антимафия” се пръкнал от нищото. Защо никой не го питал откъде имал информация за „бомбастичните си разкрития”?, задава идиотски въпроси Иво Югов, на когото очевидно пролетния сезон отключва ментални особености.

Югов, който не е направил нито едно журналистическо разследване в живота си, но пък живее като „журналист”, произведен с финансовите инжекции на гербаджии, се възмущава, че Григор Здравков и Легия „Атимафия” вади на показ престъпните връзки на Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Групировката им ГЕРБ.

„Кукловодите” изкопали Григор Здравков отнякъде“, пише Юговчето, което в сайтчето си отразява „възхода” на ГЕРБ, кмета Иван Портних и всите гербаджийски „калинки”.

Изумителна е пиар-тактиката и стратегията на ГЕРБ, които залагат даже не на медийни куци коне в журналистиката, а на лица, които сами се изживяват като „журналисти”. С такива пиар – „капии” могат единствено да се качат Горе на черешата, от която изобщо пък не е слизал варненският гербаджийски кмет.

Впрочем, нищо чудно лицето Иво Югов да цъфне и при Любица Кулезич, тя още не го е „открила” за фундаменталната си твдраматургия, извезана в полза на Борисов, Цветанов и групировката им.

Наскоро Борисов и ГЕРБ призоваха политиците да минават психо-тест. Добре е Борисов и кохортата му, освен гербаджийските си кметове и депутати, да подложи на такъв и медийните си слуги. Ах, какви „сензанции“ ще произтекат от това! Бедна му е фантазията на Бойко Борисов.

Afera.bg

 

 

 

 

«