« Върни се назад Публикувано на 16.11.2014 / 10:02

Герп беше набит тази вечер. С цялата му помпозност, фукня и бутафория. Пише се герП (за по-незапознатите)

Кубрат Пулев КобратаВ духа на „евроатлантическото“ отношение към Украйна тази вечер беше пребит българският преход. Кобрата можеше да не ангажира национализма си и връзката с герберастите. Можеше да се държи като професионален спортист. Той се скъса да дрънка глупости. Като balgarin. Това е отвратителното.
Да го беше направил като професионален спортист. Бие, губи… това е спортът. А той го представи за национална кауза. Че реши и да се направи на герпераст. Те би трябвало да го мразят най-много сега.

Хората чакаха първо спорт, после скромност и накрая уважение към съперника. Той обяви, че го била нокаутирала мафията. Сигурно по политически причини.
Ако Пулев не беше набит, сега щеше да има градски тържества, организирани от герперасти. Щяха да се легитимират с грандиозна победа, визирайки приноса си. Зер, той каза, че мачът бил като финал на световното по футбол. Време е да осъзнаем, че герп беше набит тази вечер. С цялата му помпозност, фукня и бутафория. Пише се герП (за по-незапознатите)
Кобрата гледаше по-страшно, пенявеше се повече, надсФиркахме ги, оправдахме загубата с мафията… Какво повече.
Хан Кубрат никога не се е Пулел така с бутон на тиквата.
Една мутра беше пребита. Сега българите трябва да продължат с управляващите.
Коментаторът да не би да беше Сокачев?! При първото замахване на Пулев се изпра*ни. При унизителния нокаут каза, че Пулев заслужавал уважение, че даже имал смелостта да се качи на ринга. Скапаняци!

Богомил БоневБогомил Бонев
Бивш вътрешен министър

«