« Върни се назад Публикувано на 14.05.2023 / 10:12

ГЕШЕВ ИЗВЪН РЕТРОГРАДНИЯ МЕРКУРИЙ

Някои ще кажат, че това е малко несериозен поглед към ситуацията. Ама, не е!

Пъкленият сценарий „сваляне на главния прокурор“ стартира с инсценировката на „атентат“, последвал с трескави бързи действия на боковци, сарафовци и копринковци по време на … Ретгрограден Меркурий. А в този период е абсолютно забранено да се стартират нови процеси, проекти и изобщо да се започва каквото и да е ново, защото ще завърши с провал.

Малко хора все още знаят, че „връзки с обществеността“, пиар и пресаташе на главния прокурор Бетина Жотева /бивш  председател на СЕМ/ ВЕДНАГА  след стартиране на пъкления сценарий „свалянето на Гешев“, напусна главния прокурор.

Нали се сещате по чия заръка? Да живей Боко Тиквата!

Така Гешев бе предаден и от „медийния“ си глас. Друг е въпроса какъв журналист изобщо е била Бетина Жотева, да не говорим какъв пиар, щото нашия спомен е само да е била тв ГОВОРИТЕЛ, четящ новини с предихание от екрана.

Та, дръпната от Боко, Бетина Жотева напуска главния прокурор баш в старта на пъкления сценарий за свалянето му и къде отива, пратена от когото трябва, при … а сетете се при кого! При един от онези, които също първи запризоваваха Гешев да се отегли, защото Сарафов бил голямата работа, и уж е все „враг“ на Боко, пък все с … Боко.

В понеделник, 15 май т.г., Ретроградния Меркурий излиза от ретроградното си положение, и тръгва в ИЗПРАВЕНО положение.

И Гешев, пристигайки в България от чужбина, вече е извън ретроградния Меркурий, период, който той прекара в мълчание и липса на категорични действия, както му е реда по време на ретроградни положения.

Хайде, бакалъм.

Веселина Томова

«