« Върни се назад Публикувано на 04.11.2014 / 23:06

Гордея се, че генерал Богомил Бонев е мой приятел! ГЛУПАКО „Бонбонев”, ако ти стиска – появи се на живо да си поговорим!

Иван ПетровРазни анонимнци си позвoляват да дават лични оценки за мен, най-вече под становищата ми, публикувани в www.afera.bg, / Акция Лесово! Извода идва от само себе си: Не са отчислявали за Таньо!”/ като човек, професионалист и мъж. Обикновено се ухилвам на новите неща, които научавам за себе си. Разказвам ги като вицове на приятелите си.

Днес, обаче видях следната недовършена мисъл от един ГЛУПАК, който си е позволил да се представи като „Генерал Бонбонев“: „Иване ти доста ги разбираш тия работи. Галиба от онова време си вещ по тая част.“
Алюзията (малеее, к’ва сложна дума съм знаел) е елементарна, затова всичко по реда си:
1. Да, вещ съм! И, ако си един от многото, които са били „на топло“, благодарение на мен, може и да си „вещ“ по задните желания!
2. Подписвам всичко с името си и стоя зад всяка буква, която съм написал! ГЛУПАКО, нали това ти е името, ако ти стиска – появи се на живо да си поговорим!
3. Най-важното – гордея се, че генерал Богомил Бонев е мой приятел!
А бонбончетата напоследък ги ползват за анални удоволствия, ти оттам ли изпадна!

–-

Тъй като след малко ще се отдам на удоволствието да гледам голеадата в шампионската лига и няма да ми се занимава с полит – идиотите български, да честитя на всички електорални единици предкулисната коалиция, която абсолютно прозрачно и открито бе оформена днес!
Гербави деферматори, със задна подкрепа от Бояна! А ония от Позитано, кат’ си мислят, че ще гласуват „въздържал се“, да не ни мислят за идиоти – всички сте на софрата, ама Коледа е близо!
И паветата са подръка!

Иван Петров
Адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1998 – 2005/

«