« Върни се назад Публикувано на 14.07.2022 / 8:40

ГОСПОДАРИТЕ ОТ КОЗЯК СФОРМИРАТ ПРАВИТЕЛСТВО! ДА ЧУХТЕ НЯКОЙ ДА ГРАКНЕ ЗА НЕБИВАЛА НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА? ДА ЧУХТЕ ВРЪЧВАНЕ НА НОТА? ДА ЧУХТЕ ЗА ИЗГОНВАНЕ НА ДИПЛОМАТИ? НАПРОТИВ! ВАСАЛИТЕ ПОСЛУШНО ДОКЛАДВАТ, ЧЕ СА ПРИЕЛИ ЗАПОВЕДТА ЗА ВАСАЛСКО ПРАВИТЕЛСТВО!

Господарите от Козяк се провикнаха, че искат формиране на правителство в колонията. Има ли нещо, което да не се разбира?

Същите дори обърнали внимание на законодателната рамка за Плана на ЕС за възстановяване и устойчивост, плановете за присъединяване към еврозоната, модернизацията на въоръжените сили, енергийната сигурност и по-нататъшното укрепване на върховенството на закона в България. Все опорки,  за които и васалите говорят като папагали!

Да чухте някой да гракне за небивала намеса във вътрешните работи на суверенна държава? Да чухте за връчване на нота? Да чухте за изгонване на дипломати, които осъществяват несвойствена дейност?

Напротив, васалите вече докладват, че са приели заповедта и се очаква съставянето на следващото послушно и васалско правителство, което ще докладва послушно на Козяк!

Скоро ще научим и имената на всички предатели, които служат на Козяк.

Димитър Байрактаров

«