« Върни се назад Публикувано на 26.09.2014 / 10:09

Да внимаваме! Вервайте му на Борисов, ако си нямате работа. Особено за ДПС.

Бойко БорисовБ.Б. за „гранд коалицията“ по „Ройтерс“:““С България без цензура“ – не може!“. Вервайте за телето за сюнета във Венец…
Да внимаваме! Това не бива да забравяме, когато Бойко Борисов влиза в обяснителен режим и „опровергава“ думички, които са му сложени в устата от „Ройтерс“ – за „широка коалиция“. „Опроверженията“ на Б.Б. изглеждат убедителни. Само да не беше образът му като постоянно „опровергаващ се“. Колко струват „опроверженията“ на Б.Б., след като в тв студията го цитират – „След изборите ще поканя всички да разговаряме…“, а сетне във „Фейсбук“ лидерът на ГЕРБ ниже „не“ след „не“. Какво излиза – уж щеше да разговаря с всички, а после се оказва, че – „С „България без цензура“ – не може“. Същото се отнася и за ДПС, която била най-разумната партия в момента, но пък всички организации в страната го заклевали да не работи с нея и това създавало рискове за ГЕРБ. Иначе казано – никаква „гранд коалиция“.
Да внимаваме! Борисовите думички са предизборни заклинания и увъртаници. След изборите няма ли да рекне Б.Б. – „Така ни подреди народът. Това иска. Дайте да дадем – да работим за благото и т.н.“?! Преди седмица Борисов не раздуваше ли по гербаджийски митинги, че след изборите ще разговаря и с „цензурите“? Вярно, на 24 септември, сряда, председателят на ГЕРБ се самоокуражи във Варна, преодоля страха си от гневните граждани на „морската столица“, застана пред стотици симпатизанти на партията си и втвърди тона за „цензурите“. Обаче толкова пъти се е връткал, че няма как да не сме внимателни, когато ръси обещания и уверения, че ще е „твърд и последователен“. Отвътре му идва на Бойко Борисов „гъвкавостта“. Обаче явно и на него му е дошло в повече, когато в Габрово приветстваха Николай Бареков като „втория Тодор Живков“. Не е ли наглец Н.Б. – да иска да вземе хляба на Б.Б. като „втория Т.Ж.“.
Да внимаваме! Бойко Борисов се опитва да внуши, че не става дума за предизборно втвърдяване на тона към „България без цензура“ и ДПС, а за последователна линия на политическо поведение. Сега Борисов говори за партии. След изборите ще бълва тиради за ЧИСЛА – за резултати от вота, за дефицити, за криза, за бедствие, за апокалипсис. И като блъвне аспидно – „Дайте да седнем и да се разберем за спасяването на народа…“, няма как да не му „повярвате“. Вервайте му за друго – Бойко Борисов наистина иска да маргинализира Николай Бареков. По тази причина го прасна точно във Варна, „столицата“ на ибрикчията на Делян Пеевски, за да внуши, че „бъдещият министър-председател“ е издухана флигорна, въздух под налягане, маргинал.
Да внимаваме! Вервайте му на Борисов, ако си нямате работа. Особено за ДПС – половин тон теле дари за сюнет във Венец, а в четвъртък Цветан Цветанов редеше заклинателно пак във Венец – „ГЕРБ е алтернатива на ДПС в смесените райони.“. Колко да е „алтернатива“ – колкото половин тон теле ли, или просто гербаджийските босове вземат българите за телета за заколение?! Вие си вервайте… Забравете „Костинброд-2“ – помнете телето за сюнета във Венец и политическото минетчийство на „елитните“.
www.bgsniper.com

 

«