« Върни се назад Публикувано на 11.11.2014 / 20:52

Делян Пеевски и Светлозар Лазаров най-сетне случиха на министър, Цветлин Йовчев пасти да яде.

Веселин ВучковАло, Вучков, не се шубелисвай, Вучков, кажи си, че Пеевски командваше Йовчев. Не реви за „тефтерчето“, признай за Д.П.
„МВР е пред фалит. МВР няма да може да работи нормално. Това е номер – прие се нов закон за ведомството без разпоредбите в него да са финансово обезпечени.“, проплака ефирно новият министър на вътрешните работи Веселин Вучков. Протежето на Цветан Цветанов и на някои вездесъщи „зидари“, изживяващи се като кадровици в МВР, само дето не се разциври за „тефтерчето на Златанов“, в което липсвали, ех, инициалите на някой си Д.П., но сетне ги възстановили, а пък после то било, брех, гепцано от личния автомобил на вещото лице, което трябвало да направи експертиза – вероятно в тоалетната вкъщи…

Вучков се шашка как е възможно важно веществено доказателство, каквито били тефтерчетата на Филип Златанов, да бъдат оставени без надзор и да изчезнат. Ей, Вучков, гледай ти да не се загубиш в коридорите на министерството и в един прекрасен ден да не „изчезнеш“ като министър, докато Бойко Борисов и Делян Пеевски съвсем „случайно“ се срещнат за по едно кафе във Велинград, да речем, може и в Ковачевица. „Не може безотговорно да се подхожда към важни документи. Ако липсва оригиналното веществено доказателство, делото става трудно, но не и непреодолимо за решаване. Прокуратурата трябва да даде отговор какво се е случвало.“, циври в ефира на Нова тв Вучков.
„Службите за сигурност в България продължават да тънат в миналото, провалите там са много и в ДАНС, и в МВР. ДАНС издава на съмнителни хора бързо достъп до класифициране информация. „Аз съм човек на закона и няма да си позволя експерименти. Законът за МВР е влязъл в сила на 1 юли и има избран главен секретар, независимо, че аз като депутат съм критикувал работата му. Но законът ми дава правото да назнача заместник-главен секретар. В момента съм се спрял на две лица, които са обект на проверка и до края на седмицата вероятно ще бъдат назначени.“, дипли мишкоподобни словосъчетания В.В., докато се тресе от страх да редне поне едно именце от покровителите на Светлозар Лазаров.
„Аз съм от хората, които няма да престанат да се противопоставят на задкулисието, на един невидим пръст, който задвижваше медийни и институционални акции срещу политици и граждани. Вероятно не става дума за едно лице, а за група. Ще се опитам да извърша качествена реформа в полицията, която да спре мафията и битовата престъпност.“, кълне се като циганка-гледачка В.В. Леле, Вучков – и мафията, и битовата престъпност, голяма работа си, ще знаеш. Делян Пеевски и Светлозар Лазаров най-сетне случиха на министър, Цветлин Йовчев пасти да яде.

www.bgsniper.com
Бележка на АФЕРА: Още преди половин месец АФЕРА написа първа, че Веселин Вучков ще бъде препиканото мушкато в МВР, за сметка на К. Ципов, който ще е главната фигура на Борисов и Цветанов. Е, що е рекла АФЕРА, все е вярно. Ципов вече е зам-министър на МВР.
Вучков е толкова смешен и измислен, че ако Цветанов бе „с особената форма на главата”, Вучков спокойно може да бъде наречен „вътрешният министър без никаква форма на главата”, като се има предвид, че е сложен за пунта –мара, за да прикрие истинския владетел на МВР – Цветанов.
Вучков днес се изпъчи, че бил „политическа фигура”, ама „в МВР нямало да има политическа чистка”. А някой да си спомня, че МВР е деполитизирано?!

«