« Върни се назад Публикувано на 08.12.2014 / 18:48

Другарите журналя от всички възможни медии и сайтове изтриха имената на Б.Б. и В.Р. от изказванията на Морфов.

Игор МарковскиБинев с оставка.
Морфов доволен.
Бинев: „Мафията не може да ме убие, но културата и медиите могат да пият вино тази вечер от моя череп“
Морфов: „Оставката на Слави Бинев е една малка победа в тази сложна игра. Още от самото начало аз казах, че не той е проблемът, а тези, които са го предложили и гласували“
=====
Важно пояснение! Другарите журналя от всички възможни медии и сайтове изтриха (повтарям – изтриха) имената на бб и вр от изказванията на Морфов. Той си го каза в прав текст. Иначе – няма цензура, как така ще има!? Та къде бяхме в класацията на „репортери без граница“? Впрочем ние си имаме граници. И поговорки. „На един х** място“!

Игор Марковски
Фейсбук

П.П. За справка виж стената на Ivan Bakalov от 4.12. /15:33ч. Ако не можете да го откриете или не се отваря – ето copy-paste:
======
Ivan Bakalov:
Медиите обявиха протеста пред парламента вчера като протест срещу Слави Бинев.
Който иска да разбере как и на кого служат медиите у нас, нека види кои от тях са цензурирали думите на Сашо Морфов, че протестира срещу избора на първо място на Бойко Борисов, после на Вежди, и после срещу Слави Бинев, и че последните двама са следствие на Бойко.
Всички, които са спестили името на Вежди и Борисов, са на хранилка при тях. Или им правят свирки, с надежда да падне нещо.

«