« Върни се назад Публикувано на 13.09.2019 / 19:07

ДРЪЖКИТЕ НА МИКРОФОНИ ЛЕГИТИМИРАХА БОКО КАТО „СПАСИТЕЛ“. ДА СТЕ ЧУЛИ ОТ ТЕЗИ УСТА ОСТРО КРИТИЧНИ ДУМИ ПРОТИВ БОРИСОВ? ИЗПЪРЗАЛЯХА ВИ, ЖЪЛТОПАМЕТНИЦИ!

СИЛВИЯ ВЕЛИКОВАКакто обикновено акъла на дръжките на микрофон стигна дотам Боко Тиквата да им направи показно – да покаже на тия хора как ат хок ги възпроизведе в лични свои капии. Че и на всичкото отгоре ги спасява. Бих си завряла главата, сещате се къде, от срам да ме употребят по този начин.

Че и каканижи репресираната „как всички загубили от тоя скандал“, вместо рязко да се разгриничи от тая гувня на Тиквата. Иначе всички оревахте орталъка как спирали „ефира“ и „свободата на словото“.

Е, кое слово, питам аз, мазното и „вежливото“? Да сте чули от тези уста остро критични думи против Борисов? Да чухте остро критични думи против Борисов за това как вплете в примка „репресираната“ журналистка? Тя бърбори само за Гешев. Ама за Борисов не смеe да гъкне.

Аман бе! Аман! Байгън ми стана от нелепите напъни да се правят на жертви дръжките на микрофони. Елате на мойта, че да ви видя колко дни ще издържите без премиера да ви връща на работа!

Веселина Томова

П.П.Соня Колтуклиева:

ПРОКУРАТУРАТА ПРЕВЗЕ БНР. ЕТО ВИ РЕЗУЛТАТЪТ ОТ МАНЕВРИТЕ НА ОТГОВАРЯЩАТА ЗА ПРОКУРАТУРАТА СИЛВИЯ ВЕЛИКОВА. ИЗПЪРЗАЛЯХА ВИ, Г-ДА ЖЪЛТОПАВЕТНИЦИ И ЧЕРВЕНИ Г-ЖИ! СИЛВИЯ ВЕЛИКОВА=НИКОЛАЙ БАРЕКОВ. НОВИЯТ МЕДИЕН КОСТИНБРОД!

По разпореждане на главния прокурор Сотир Цацаров ДАНС, СЕМ и КРС влизат на проверка в Българско национално радио. На всеки от тези органи са поставени конкретни задачи. Служители на ДАНС веднага са започнали снемане на обяснения от генералния директор на БНР.

Проверката е по повод на обявеното прекъсване на излъчването на “Хоризонт” с обяснение за планирана техническа профилактика, но и след получаване на писмо от ДАНС, че така се създава опасност за застрашаване на националната сигурност. Самата проверка се ръководи от заместник главния и wanna be главен прокурор Иван Гешев.

«