« Върни се назад Публикувано на 17.10.2014 / 15:14

ЕКСКЛУЗИВНО! УБИТИЯТ НАЙДЕНОВ РАБОТЕЛ В „ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ”! ВЪЗСТАНОВЯВАЛ ИЗТРИТИТЕ ФАЙЛОВЕ ОТ ЦЕЦОМОБИЛА НА МВР-ЦВЕТАНОВ. ОТ ПРОКУРАТУРАТА ОТРИЧАТ ЗА ВРЪЗКА НА УБИТИЯ С „ЦВЕТАНОВ“

Убитият Николай Найденов убитбрутално снощи 38-годишен Николай Найденов с четири куршума и ЕДИН КОНТРОЛЕН В ГЛАВАТА /почерк, който няма нищо общо с разпространяваните глупотевини за пререкание за парко –място/ е работел последно в знаковата фирма „Информационно обслужване”, разкри АФЕРА от брилянтни свои източници.

Найденов бе застрелян снощи абсолютно професионално с последен контролен изстрел в главата пред жилищен блок в квартал „Кривата река” в столицата. „Какво искате от мен?”, са били чути като последни думи от него, твърдят живущи в блока.
Специзточници на АФЕРА твърдят, че Николай Найденов е работел и по възстановяването на унищожените файлове от „цецомобила”, с който МВР – Цветан Цветанов подслушваше, и заради което бе образувано разследване, а впоследствие дело.
Найденов е бил IT специалист и към международна фирма. От прокуратурата отричат убитият Николай Найденов „да има връзка с  „Цветан Цветанов“.
Afera.bg

 

 

«