« Върни се назад Публикувано на 03.04.2019 / 16:37

ЖЕНАТА ДО ЗАМЪТ НА КОНПИ, ДЕТО ТРЯБВА ДА ПРОВЕРЯВА ШЕФА НА КОНПИ, С ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ ЗА ОКОЛО 20 МИЛИОНА ЛВ.!

конпи зорница атанасоваНа 2 март т.г. АФЕРА публикува:

ТОВА КОНПИРИРИТЕ САМО ПО ТЕРАСИТЕ ЖИВЕЯТ. И ЗАМЪТ НА КОНПИ С 244 КВ.М. ТЕРАСА!

Странна, меко закано, е декларацията на заместник – председателят на КПКОНПИ Антон Томов Славчев, впрочем – бивш ДАНС-аджия.

244 кв.м. тераса за … 28 000 лв., дето се вика  – ашколсун!

Кое предизвика интереса към зам-шефа на КПКОНПИ? Ами, това, че според шефът на КПКОНПИ Пламен Георгиев – „е, как няма кой да ме проверява, как да няма?“ – излиза, че този, който трябва да го проверява е заместникът му Антон Томов Славчев!

И той с тераса от 244 кв.м.

Кой обаче е заместник – шефът на КПКОНПИ Антон Томов Славчев, освен, че е бивш служител на ДАНС? Изключително любопитна е жената, с която той живее на семейни начала и от която има две деца – Зорница Атанасова Тодорова.

Зорница Атанасова е председателка на Политическа Партия Напред България. Зорница Атанасова е бивша кметица на Нови Искър от ГЕРБ и юрист на Столична община в първия мандат на Йорданка Фандъкова.

Злите езици твърдят, че партийната и кариера започва с тласък от ген. Кирил Войнов, той пък близък до Бойко Борисов. На президентските избори тя подкрепя кандидатурата на ГЕРБ в лицето на Цецка Цачева.

Зорница Атанасова блести с джип Рейндж Роувър с шофьор -охрана.

Любопитно е и това, че жената до заместник – шефа на КПКОНПИ Антон Томов Славчев, който пък би трябвало да проверява шефа си Пламен Георгиев,  Зорница Атанасова Тодорова има фирма Юнивърсъл консултинг и Ко ЕООД.

Фирмата е свързана е с фирмите ПСТ Груп ЕАД, НОВА ТЕХНО БИЛДИНГ ЕООД, ЕВРОПАК ПРОДЖЕКТ АД и НЕОМОН ЕООД.

Има над 12 спечелени обществени поръчки основно по оперативна програма  ОПОС.  Най-голямата поръчка  е била в община  Чупрене област Видин, на стойност  6 967 418 лв.

Най- много обществени поръчки има с община Кочериново,  с които има сключени договори за около 11 000 000 лв. Другите общини са Якоруда, Челопеч, Несебър  и други.

Апропо, Антон Томов Славчев е добър приятел със Светлозар Лазаров, известен като „Гелосаното“ в МВР, като екс главен секретар на МВР.

afera.bg

«