« Върни се назад Публикувано на 25.11.2014 / 19:16

ЗАКРИВАЙТЕ ДЪРЖАВАТА И „ПИДАЛСКИТЕ” СЛУЖБИ! ДЕЛОВОДИТЕЛКА ПУБЛИКУВАЛА РАЗРЕШЕНИЕТО ЗА АКЦИЯТА НА ДАНС. ХА-ХА-ХА!

ДАНСПоредната дунанма на ДАНС-а на Писанчевия, която си беше тъпоумен циркаджийски, бездарен спектакъл, легендирана като „война” срещу държавата, направи тумба – лумба в циганската махала на Пазарджик. И цялото това театро – по заръка на янките, на които нашите спецслужби са памперси, и заради продължаващото напъване на Владимир Писанчев Борисов да не го разкара.

Писанчев е готов на всичко – и водата от легена на неумитите крака на Борисов да пие. Но това е друга уж тема.
Та докато откланяха за пореден път вниманието на ехалето, по bTV изрекоха нещо безумно абсурдно – акцията на ДАНС била запланувана за по-късно и за друго време, обаче деловодителката на Пазарджишкия окръжен съд сбъркала и вместо нещо си друго, публикувала /?!?/ разрешението за акцията на ДАНС. Така дансаджиите хукнали на пожар в циганската махала и така нататък, и както е видно – хванаха „радикалния ислям” на Мукавей в сряда.
Това изобщо не е държава. А, че нямаме служби, а слуги на американското разузнаване, това го пишем от години.
И понеже Борисов се върна на власт, сега дни и нощи дансаджиите, които той лично контролира, ще заливат тв ефира, който изобщо, ама изобщо не е на Борисов, с идиотски „акции” като „ислямска държава”. Понеже в един магазин било „установено”, че давали на вересия.
Т…, музика и вести от Бойко Борисов и неговите „спец. служби”.
Afera.bg

«