« Върни се назад Публикувано на 21.03.2014 / 8:38

ЗАЩО ПРИБЛИЖЕНИЯТ ДО Б.Б. И ЦВЪ.ЦВЪ. БОГДАН МИЛЧЕВ ГО АКТИВИРАХА СЕГА ДА ГОВОРИ?!

 

В пощата на АФЕРА се получи писмо от очевидно служител на МВР, врял и кипял в делата на бившия шеф на КАТ в столицата Богдан Милчев, за които АФЕРА писа месеци наред. Публикуваме го дословно:

„ГЕРБ-ерската подлога Богдан Милчев – днес – 21.03.2014 г. – петък ще даде

пресконференция в БТА на която по негови думи – ще разкрие зловещи тайни от кухнятана МВР – от която съвсем скоро беше изгонен, като в следствие на неговите несвързанибрътвежи оставка ще подаде вътрешния министър! Интерес буди защо приближения доББ и ЦвъЦвъ Богдан Милчев е избрал именно този момент – след 3 месеца пълномълчание…може би сега му активираха батериите кукловодите му ?

Сега е удобно да сеатакува МВР след гафа в Лясковец…или сега звездите му проговориха ? След 3месеца извън КАТ заграбеното явно намалява и се търсят всякакви варианти за връщане на доходоносното място?

Интересно дали ще разкаже как е носил куфарчета на ББ иЦвъЦвъ, как е оправял приближени на ГЕРБ с всякакви услуги, как е правил трасе отБанкя до МС – уж да облекчи трафика или само ще реве, че слад като кукловодите мупаднаха от власт му показаха вратата ? Вероятно ще пропусне да разкаже как е ходилдегизиран до Позитано 20 – както естествено АФЕРА първи писаха – до кума си КирилДобрев – да се моли да го оставят на трона…

Вероятно ще пропусне хиляди уличаващиго в различни престъпления случаи по които правят проверки Инспектората на МВР иВътрешна сигурност? Вероятно ще каже каквото са му казали да каже.  Днес в 12.”

Afera.bg

«