« Върни се назад Публикувано на 20.12.2014 / 12:58

Иди си, Лазаров, иди си, ще ти олекне. Такива като „Шишко“ ще си намерят друг. Може да си сигурен.

Светослав ЛазаровЛазаров, поръчките за „Външно“ също ли бяха „презенти“? Грижиш ли се за „Шишко“, Лазаров?!
Свeтлозар Лазаров през последните няколко месеца е „по-нисък от тревата“. Нищо че по времето на шлякания кабинет „Орешарски“ не се показваше много-много, а сега се прави на ранния Бойко Борисов. Он си знае с какво е бил зает, он си знае защо е нямало „събития, които да ПРЕЗЕНТИРА“, както вече очевидно се е случило след „зачезването“ на Петко Сертов. Защо ли Светлозар Лазаров не се показваше по телевиденията, когато джандарите газеха и ритаха протестиращите в нощта на „Белия автобус“? „Шишко“ ли не го пусна да се вихри в „телевизора“?!

Лазаров, поръчките за „Външно“ през лятото на 2013 г. също ли бяха „презенти“, без пардон за гавраджийската гаргара за „презентирането“? Миналото лято кой „миксираше“ екипите между „бригадите на Шишко“, поръчкаджиите от „външно наблюдение“ и „бопаджиите на повикване“? КОЙ?! Кажи си, Лазаров, или не си бил в час? О, да, ще се оправдаеш с Цветлинчо „Мъжагата“ за изпълненията на „външните“. Ей, Лазаров, обгрижваш ли „Шишко“, Лазаров? И още – кога ще спреш да раздуваш в компании, че си „топкомандос“? Не те ли е срам след гибелта на Шарков?
Лазаров, колко „гафа“ трябва да сътвориш, за да си подадеш оставката, или ще се снишаваш, докато не те разкарат от МВР? Лазаров, мъжко достойнство нямаш ли, професионална чест нямаш ли? Иди си, Лазаров, иди си, ще ти олекне. Такива като „Шишко“ ще си намерят друг. Може да си сигурен.

www.bgsniper.com

Бележка на АФЕРА: Лазаров, преценихме те колко струваш, когато един твой ПОСРЕДНИК към „Шишко“ ти се обади преди доста време, изричайки ти в ухото, гаргарейки се с теб: „Сега ще чуеш един човек от американската амбасада!“. И ми подаде телефона, за да чуя как се СНИШИ, как се СГЪНА, как само не се П…РА. А отсреща бях аз, Лазаров, каква изненада! – Веселина Томова. Главен секретар на МВР – „мъж“ та дрънка.

«