« Върни се назад Публикувано на 21.01.2014 / 17:24

ИЗЦЪКЛЕНИЯТ ТЕОДОР НИКОЛОВ В НОВ АМОК. АКО ТОВА СА „ПРОТЕСТИРАЩИТЕ” НА ВАРНА, ЯЗЪК ЗА НОВА /БРИСОВА/ ТЕЛЕВИЗИЯ!

 

В „Часът на Милен Цветков” по „фундаментално важната” тема: „Имаше ли сценарий в събитията от януари 2013 година?” сред един куп анализатори, от Варна бе включена една гротескна групичка от пет човека, водена от печално известния Теодор Николов. Николов нашумя по време на февруарските протести миналата година, когато бе заснет да уговаря манипулативно самозапалилия се Пламен Горанов да вика „Долу ТИМ”. Николов, който има характерна изцъкленост на погледа, бе включен на фона на една палатка пред Община – Варна в морската столица. Николов разпалено изрецитира такова безумие в ефир, че ако това е лицето на „протестиращите”, които за сведение на Нова тв са четири-пет човека в морската столица, то това е тотална излагация.

Теодор Николов с блеснал поглед предложи „200 човека” да управлявали кварталите на Варна, които били „гета” и набързо обясни теорията на „световната конспирация”, в която нареди един до друг „конспираторите” – „турци”, „американците – евреи” и „тимаджии” – руснаци, естествено…

Николов си показа джобовете на странния панталон и някак преиграно подсказа, че са празни. Около него четири-пет лица със същия „стайлинг” като него „представиха” Варна в телевизионен манипулативен план.

Който от морската столица е гледал цялата тая простотия с „дежурните” пуснати в национален ефир НЕПРИПОЗНАТИ ОТ НИКОГО ВЪВ ВАРНА като протестиращи, бе потресен от евтината манипулативност за внушение, едва ли не за „революция”.

Нова /Борисова/ телевизия е добре, когато излъчва репортажи от Варна да ползва ментално уравновесени лица. Защото във Варна не ядем като шопите доматите с колците.

Afera.bg

Колаж: Фейсбук

«