« Върни се назад Публикувано на 13.02.2019 / 15:49

КАК ЗАРАДИ ЦВЕТАН ЦАНЕВ, КОГОТО USA & ЦАЦАРОВ РОВЯТ ЗА 100 МЛН. ОТ ВЕНЕЦУЕЛА, „АФЕРА“ БЕ ГЛОБЕНА С 12 000 ЛЕВА ОТ КОМИСИЯТА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ!

цветан цаневОт партньорите от САЩ е получена информация за парични преводи извършени от Венецуела, за които са били използвани български банкови сметки. Установена е банката, установено е и лицето титуляр на сметките, както и самите сметки. Това заяви главният прокурор Сотир Цацаров на извънреден брифинг в Министерски съвет, който се проведе след срещата на американския посланик Ерик Рубин и премиера Бойко Борисов. „Работи се изключително интензивно от органите на ДАНС. В банката се извършва пълен мониторинг. Когато имаме пълна картина на преводите ще бъдат предприети необходимите мерки“, добави той. Българин с инициали Ц. Ц. е получил стотици милиони евро от Венецуела. Проверка на ДАНС в българските банки е установила доверителна сметка в малка банка с български собственици. По нея продължава да има движение. „Сметката е една, към нея има много други свързани“, заяви председателят на ДАНС Димитър Георгиев. „Откритата сметка, не е точно сметка в пълния смисъл на думата. Лицето е открило сметка като адвокат. Използвана е формата на доверителна адвокатска сметка, по която да пристигат сметка на клиенти и която не се използва пряко от адвоката“, поясни още Цацаров. „Случаят касае една единствена банка, но сме длъжни да проверим и другите. Проверяват се и преводи от България навън. Ако целият механизъм стане ясен, то ще може да се говори за целенасочен канал за парични преводи. Напълно е ясно, че говорим не конкретно, а общо. Причина за това е не само началото на тези действия, но и пълното споразумение да бъде изнесен само този обем от информация. Тази проверка тече и в момента, извършва я ДАНС“, обясни главният прокурор.“

На страницата си във Фейсбук журналистът Атанас Чобанов написа след брифинга на Сотир Цацаров:

Банката е Инвестбанк, а перачът на Мадуро е адв. Цветан Цанев, каптагонов трафикант и кредитен милионер, който стои и зад отвличането на БАДР. Айда да ви видя, клети медии, дали ви стиска.“

Стиска ни!

Заради същият „каптагонов трафикант“ сайта АФЕРА бе глобен от Комисията по лични данни с 12 000 лева!

Ето как се РАЗПРАВИХА СЪС САЙТА АФЕРА ПО ЗАКОНА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ, ДНЕС ПРЕФАСОНИРАН ТАКА, ЧЕ ДА КОЛЯТ И БЕСЯТ С „НЕПРАВИЛНИТЕ МЕДИИ!

На  16.07.2013 година сайта АФЕРА публикува:

БЪЛГАРИН ЗАМЕСЕН В КАПТАГОНОВА АФЕРА СВЪРЗАН С НАДЗОРНИЧКА НА БАНКА

На 14.09.2015 година, след заведени куп дела срещу сайта АФЕРА и Веселина Томова с огромни искове, за да я смачкат и да и запушат устата, идва ред и на Комисията за лични данни, която изпраща известие на Веселина Томова, че е глобена от Комисията за личните данни с 12 000 лева, по жалба на лице, упълномощено от Цветан Цанев:

И КАПТАГОНОВ ТРАФИКАНТ МИ ПРАТИХТЕ! НЯМА ДА ВИ ПАДНА НА КОЛЕНЕ, БОКЛУЦИ!

Жалбата е подадена … ДВЕ ГОДИНИ ПО-КЪСНО ОТ ПУБЛИКАЦИЯТА В САЙТА „АФЕРА“ и е заради това, че статията е била илюстрирана с факсимиле от немски паспорт на Цветан Цанев, достатъчно замацано факсимиле, за да не се вижда нищо, но пък използвано от Комисията за да съсече АФЕРА с баснословната сума от 12 000 лева.

Днес председателят на комисията по лични данни, във връзка с внесените мракобесни поправки в закона, напоително обяснява как по никакъв начин не пречели на журналистите в разследванията им и прочие бля-бля.

За публикуваното замацано факсимиле от немския паспорт на Цветан Цанев се твърдеше, че не е особено редовен в контекста на описаните дейности с които се е занимавал Цанев.

Днес никой не оповестява пълното име на Цветан Цанев. Дори и прокуратурата. Но пък се пъчат как са по следите на „пране на пари“ от Венецуела, благодарение на американските си партньори.

Е, когато АФЕРА осветяваше кой точно е Цветан Цанев, я опраскаха с глоба от 12 бона.

Нали се сещате какво ги чака сега медиите с мракобесните поправки именно в закона за лични данни?!

Иди после, разследвай!

Afera.bg

«