« Върни се назад Публикувано на 30.01.2014 / 20:57

КУЛЕЗИЧ ДА СПРЕ НАЙ-СЕТНЕ ДА СЕ ИЗКАРВА ЖЕРТВА И ДА СЕ ОГЛЕДА ОКОЛО СЕБЕ СИ!

 

Любица Кулезич не спира да произвежда пиар, изживявайки се като жертва след скандалните СМС – вихри, които свистят около нея. Ще каже човек, че е политик от ранга на Бойко Борисов, който както е известно непрекъснато го убиват, откакто съдбата ни осени да се занимаваме с него. „Вчера в няколко периферни вестника излезе много странно съобщение, че отново ще бъда пребита. Аз възприемам този тип сигнал като предупреждение, че трябва да се готвя за физическа саморазправа.

Ако някой толкова истерично иска да не съм на екран, тогава наистина мога да бъда пребита. Да бъда инвалидизирана, за да не преча, каза тя и добави, че това, което се случва в момента в страната, е ужасно.  Ако това продължи, ние няма да сме страна в ЕС. Ще се случат ужасяващи събития, от които ще пострадат невинни хора. Криминални престъпления се извършват съвършено безнаказано и без страх. Става дума за моето подслушване, следене, за това, че в офиса ми е подхвърлен микрофон и то точно в определен ден, в който съм имала среща с шефа на специализираната прокуратура. Нашата срещата с г-н Костов бе официална. Той искаше копие от предаването, в което той е участвал, поясни журналистката. Водехме съвършено нормален разговор, без оперативна информация“ обрисува апокалиптична картина по БНР Любица Кулезич.

Досега за щяло и не щяло слушахме как ще бъде убит и как непрекъснато е заплашван Бойко Борисов. Сега пък Любица Кулезич, копирайки стила на любимеца си, проглуши държавата как ще я инвалидизират.

И как тя е фамозната жертва на „страшното, което се случва в държавата“.

Кулезич очевидно през последните години, когато управлява режима на ГЕРБ и Бойко Борисов, живееше в рая, та сега привидя ада без Цветанов и Борисов да са на власт.

Крайно време е Любица Кулезич да спре да хленчи и да се прави на героиня, а да се огледа около себе си и да си направи необходимите изводи кой в близост до „фитнесовото“ и тяло чисто и просто и е преснимал смс-ите. И кой още по-лесно и просто и е записал разговора с прокурора Костов, защото това изобщо не е работа на „конспирациите“, които иска да ни внуши водещата, на която дори дали охрана от Нова телевизия.

Кулезич нито е разследващ журналист, нито е журналист, който е застрашен, заради разследванията си от разправа.

Кулезич просто е водещ, който откровено обслужва една партия и го прави като пиар, наблягайки на патосната драматургия.

А това, че около нея има хора, които достатъчно е настроила срещу себе си, за да и чопнат смс-ите, е проблем, който сама трябва да си разреши. А не да занимава цяла България с напъни да се прави на Ана Политковская.

Afera.bg

«