« Върни се назад Публикувано на 03.02.2014 / 18:26

КУНЕВА „КАРТЕЧАРКАТА“ ЩЕ ОПРАВЯ БЪЛГАРИЯ. А ЩО ЩЕ С ГЕРОЯ НА ДОКЛАДА НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ БОРИСОВ И ПАРТИЯТА МУ?!

 

Някой трябва да се сети да направи разбор колко пъти и на каква разредка Меглена Кунева участва в предаването „Лице в лице“ по bTV. Нищо лично, въпреки че сестрата на Кунева е продуцент на предаването. Та, днес, пак цъфна в ефир. С костюмче с болшевишки стайлинг, нищо че цената му вероятно няма нищо общо с „Картечарката“. Кунева държа реч почти цели двайсет минути, от която стана ясно, че тя била много горда със себе си и от това, че имала гръб.

А който много се интересувал от това защо подписала затварянето на АЕЦ Белене или от участието и в борда на банка „Париба“, „да направел журналистическо разследване“.

С кухи и сухи фрази, скучно и трафаретно, Меглена Кунева се възмути колко бил лош доклада на Европейската комисия, обаче и запетайка не обели за това, че доклада включва периода на управление на авера и Бойко Борисов и ГЕРБ, с когото сега се прегръща.

Цветанка Ризова от кумова срама направи вял опит да я вкара в тая тема, обаче Кунева мааше здраво през ръжта с общите си лафове и не отговори, а и не атакува Борисов и ГЕРБ,залагайкина кухата лексика.

Възмутената Кунева дори не спомена управлението на ГЕРБ и бе толкова жалка в опитите си това да не се забележи, че дори и на Митко Цонев му стана много скучно. А и как да намачкаш в ефир сестрата на продуцента?!

Позорната сглобка между партията на Кунева и ГЕРБ е единственото нещо, за което трябва да бъде питана до откат женицата с костюмчето. Защото да клеймиш каква била картината, описана в доклада на ЕК, и да се изсухляш от престъпленията извършени от ГЕРБ, което направи Меглена Кунева, е нагло лицемерие.

Made in Реформаторски блок.

Afera.bg

 

 

 

«