« Върни се назад Публикувано на 26.12.2014 / 12:18

ЛАЗАРОВ СЕ ПОЯВИ С ПАГОНИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА. ЛАЗАРОВ СИ ВЪОБРАЗЯВА, ЧЕ ГОСПОД Е ПЕЕВСКИ И БОРИСОВ, ВЗЕТИ ЗАЕДНО.

Светлозар ЛазаровГлавният секретар на МВР Светлозар Лазаров се накипри „по телевизора” с униформа и пагони на фона на шушлековото якенце на вътрешния министър Вучков. С типичния си изумителен диалект, Лазаров пак заблябосва за „нещо, като вир, което се е образувало” в дерето, където се обърна ЗИЛ и 15 полицаи пострадаха, а един от тях загина. Първоначално МВР обяви, че били „в специализирана акция по границата”, като че ли са в акция да залавят топ-терорист.

Всичките полицаи са редови обаче и са командировани, разбирай, лашкани към границата, по заповед на „щуката”, разбирай Лазаров и вътрешния министър.
Впрочем, гелосаният главен секретар Лазаров вече не е само за уволнение, а за директен шут в задника, след като безумно „презентира” всичко, изсмукано от МВР, за да запази „пеевския” си пост.
След като не слезе от телевизиите да говори мерзки идиотщини за Петко Сертов, Лазаров сега цъфна с униформа с пагони. Да не би да не забележим, че е изтъкан от комплекси.
Гелосаният вече не е само гротеска, защото след Петко от Лясковец, другият Петко /Сертов/, а сега и „късмета с машината”, /по неговите думи!/, сега остава държавата да я взривят като бойлер, след което Лазаров и аверите му „писанчевците” да се изтъпанят по телевидението с костюми на Дядо Мраз.
Предупредихме висшите ченгета, че който се гаври с Господ, кофти знак го постига. Лазаров продължава да си въобразява, че Господ е Пеевски и Борисов, взети заедно.

Afera.bg

«