« Върни се назад Публикувано на 09.10.2022 / 19:24

ЛОРЧЕТО ТАНКЕРОВА ПОКАНИЛА НАЙ-ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ В ИСТОРИЯТА НА ПРЕХОДА. ПРЕХОДЪТ БИ СВЪРШИЛ ТОЧНО ТОГАВА, КОГАТО КОСТОВ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИТЕ ЗА ПЪРВИЯ МИЛИАРД НА ПРОКОПИЕВ И НА ЛИЧНАТА МУ КАСИЧКА ОСВЕТИТЕЛЯ ОТ БНТ СЛАВЧО ХРИСТОВ

Бившата метреса от Зайчарника на Бойко Лорчето Танкерова поканила най-големия крадец в Историята на Прехода, за да си хортуват празни  приказки за Прехода в курника (телевизията) на Спас Русев, при който Преходът започна с първото голямо Източване на Агенцията за чуждестранни помощи.

Разбира се, Лора от Зайчарника, пардон, Лора от Мисирника на Нова ТВ няма нито акъл, нито морал да пита Командира и за Голямото разграбване на прехода – продажбата на държавни активи за над 40 милиарда за жълти стотинки на избрани олигарси от ДС, ГРУ, КГБ и личните длуги на ловните резиденции на Политбюро.

Лорчето не пита бай Иван Костов как любимият му репортер от вестничето Банкерь Иво Прокопиев стана милиардер за една нощ от нищото и как личният му готвач Славчо Христов прибра цяла банка и европейската перла „Златни пясъци“, където и до днес Костов и фамилията му имат владения и пребивават аристократично.

Лорчето не пита Костов, а Преходът би свършил точно тогава, когато Костов отговори на въпросите за първия милиард на Прокопиев и на личната му касичка осветителя от БНТ Славчо Христов.

Прости въпроси, чийто отговори знае цяла Варна, но няма кой да ги пита в ефира на една пленена от пирати телевизия.

Николай Бареков

«