« Върни се назад Публикувано на 18.08.2014 / 7:57

Лъжец ли е Бойко Борисов?

въпросОчевидно, че Борисов все още не е наясно, че информацията в интернет трудно може да се заличава и е добре преди да изговори поредната глупост или да предприеме съответното действие, поне малко да се замисли, дали и какво е говорил или правил преди години. Ето и конкретен пример – заглавие на ФрогНюз от 19 октомври 2011 г., което гласи – „Борисов: От маникюр разбират социалистите, те са модерни хора”

„Никога не съм се лакирал, а те явно се лакират, ходят по педикюри, така че ги разбират тези работи. Те са модерни хора. Много ме е срам от това момче (Сергей Станишев – б.а.), много трябва да го е срам и Стефан Данаилов“. Така коментира премиерът Бойко Борисов опасенията на Сергей Станишев за изборни манипулации от страна на ГЕРБ. Ден по-рано лидерът на БСП заявява, че „дами с червен лак“ ще оставят следи по бюлетините, за да ги правят невалидни.
На 17 август 2014 г. АФЕРА за пореден път разобличи Борисов. Благодарение на Пресцентъра на ГЕРБ читателите на АФЕРА видяха лакирания и оформен с пиличка маникюр на метросексуалния лидер на ГЕРБ.
Борисов – чети, Борисов – не чете…
Afera.bg

«