« Върни се назад Публикувано на 01.02.2014 / 9:05

ЛЮБИЦА КУЛЕЗИЧ СЕ ИЗВИНИ ЗА ЛЪЖАТА СИ ЗА БТК. ИСТЕРЯСА ПАК ЗА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ

 

На Любица Кулезич вместо досадна проповед, този път и се наложи със стиснати устни и с половин уста да се извини на БТК за лъжите, които наговори в предишното си предаване, че били платили конгреса на Николай Бареков. „Налага се да извиня…“, процеди Любица Кулезич, а на екрана с дикторски глас бе прочетено разграничение на Нова телевизия от „информацията“ на Кулезич.

Веднага след това обаче Любица Кулезич вместо да се извини на Алексей Петров заради „непроверените слухове“, които разпространи по негов адрес, реши отново да се произведе като жертва и внуши, че Алексей Петров я … заплашвал.

„Заплашването“ според Любица Кулезич станало, защото Алексей Петров и се обадил през седмицата по телефона и и казал да спре да внушава по негов адрес лъжи. Петров потърсил Кулезич по повод на непроверените слухове, които изрекла в ефир, че Петров чрез лице на име Пацо бил купил скъпа подслушвателна техника.

„Изрично казах, че е „непроверен слух“, опита се да оправдае непроверената си „журналистика“ Любица Кулезич и оповести, че Алексей Петров и казал, че Пацо бил покойник, а тя хич не искала да се гаври с паметта на някого: „целта ми е друга“.

Вместо да се извини, Любица Кулезич заговори за „психотерор“ на тема Алексей Петров.

И за да не изневери на „целта си“ въведе като първи гост в предаването си вместо любимия си Цветан Цветанов адвокатът му Менко Менков.

Нататък и да гледа човек, и да не гледа – няма никаква файда. „Целта“ ще бъде изпълнена – Цветанов ще бъде обрисуван като жертва. Също като пиарната си журналистка Любица Кулезич.

Afera.bg

«