« Върни се назад Публикувано на 18.10.2014 / 10:45

МВР СЪБЛЕЧЕ И БЪРКА В ГАЩИТЕ НА СТУДЕНТКА, ТЪРСЕЙКИ УБИЕЦА НА КОМПЮТЪРНИЯ СПЕЦИАЛИСТ

СтуденткаПолицайка съблякла блузата на 20-годишна студентка Борислава Латинова на централен булевард в София и бъркала в гащите й при „рутинна проверка”. Инцидентът станал към 2,30 ч в петък на бул. „Св. Наум“ до Семинарията. Аудито, в което Борислава пътувала с четири момчета, било спряно за проверка при заградителните действия за убийството на компютърния специалист в София към 20,40 ч в четвъртък, пише в. Труд.

„Започнаха да ни пребъркват. Полицайката ми вдигна блузата, бях без сутиен. Помолих я да не го прави на улицата, да ме скрие поне между колите. Тя се смееше. После започна да ми бърка в гащите, без ръкавици, без нищо – разказа Борислава, студентка в Благоевградския университет. И ридаейки, добави: – Все едно съм парцал. Умирах от срам. Минувачи ме снимаха и се смееха.“ Аудито било задържано, а тя и момчетата отведени в 4-то РПУ за обяснения. После били пуснати. Когато баща й Христо Латинов, бивш шеф на имотите на Софийската митрополия и експерт в КТ „Подкрепа“, научил за случилото, отишъл в районното и поискал да разбере името на полицайката, но напразно.
„Кой съблече дъщеря ми? Искам да разбера защо тази жена е бъркала в интимните й части. Какво е търсила?“, вбесен е бащата.
От МВР съобщават, че две от момчетата били отведени в РПУ-то, защото преди време били задържани. Поведението на полицайката обаче не било оправдано, ако е било такова. И проблемът бил, че не е подадена жалба, пише още в. Труд.
Afera.bg

 

«