« Върни се назад Публикувано на 17.03.2014 / 12:34

НАГЛЕЦО ЦВЕТАНОВ, А ТИ ПОНЕСЕ ЛИ ОТГОВОРНОСТ!

 

Бившият вътрешен министър с особената форма на главата и обвиняем по четири дела Цветан Цветанов, известен със своята умопомрачителна наглост, се изказа цинично и този път: „Свидетели сме на един непрофесионален, подготвен главен секретар, който е подписал реализацията, който е участвал в организацията и имал възможността да се запознае с всички експертизи от минал период от време.

Най-тревожното е, че никой не понася отговорност. Кое наложи в този час в този ден да се предприеме тази операция по този начин при заключенията, които са дадени от експертите, от Института по психология към МВР, където е посочено, че майката на мъжа е можело да бъде взета за заложничка и да бъде застрашен нейния живот. Най-тревожното е, че цялостната операция показва дефицита и дефекта на всички законодателни промени, които се правят в сектора за сигурност през последните десет месеца. Заобикаля се закона за МВР за така нареченото конкурсно начало за ръководните кадри в структурите на вътрешното министерство. За съветници на главния секретар се назначават хора, които по никакъв начин не отговарят на законовите критерии и това е формата и начина да се заобикаля закона. Доминирането на представители от структурите на контраразузнавателната Главна дирекция Национална сигурност показва пороците и тези грешки, които се постигат в момента от МВР. Не е нормално главният секретар да дойде от ДАНС”.

А НОРМАЛНО ЛИ БЕШЕ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР ДА НИ Е ФИЗКУЛТУРНИК С ОСОБЕНА ФОРМА НА ГЛАВАТА?

НОРМАЛНО ЛИ БЕШЕ СЪЩИЯТ ДА СИ ИМА ЗА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР ЕДИН „ФИЛОСОФ”, ДЕТО МУ КРЪЩАВАШЕ МАЛОУМНИТЕ АКЦИИ, КОИТО СЕ СПУКАХА В СЪДА?

А ЦВЕТАНОВ, С ОСОБЕНАТА ФОРМА НА ГЛАВАТА, ЩЕ ПОНЕСЕ ЛИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ ДЖАНДАРСКИ РЕКЕТЬОРСКИ АКЦИИ НА МВР-ТО СРЕЩУ МИШЕНИ, КОИТО НЕ ДАДОХА ПАРИ НА ГЕРБ?

ЦВЕТАНОВ ЗАЩО НЕ ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ГОРНООРЯХОВСКИТЕ ЛЕКАРИ И ЗА БАРЕТИТЕ С АВТОМАТИ, ПРОСКАЩИ У ДОМА ИМ НЕВРЪСТНИ ДЕЦА?

ЩО ЗА ЦИНИЗЪМ Е ТОЧНО ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ ДА СЕ ИЗКАЗВАТ ЗА КОЯТО И ДА Е ОПЕРАЦИЯ НА МВР, СЛЕД КАТО ПРИ ЕДИНИЯТ ГЪРМЯХА С ГРАНАТОМЕТ И ПО НЕГОВО ВРЕМЕ В БЪЛГАРИЯ СТАНАХА КУПИЩА ПОРЪЧКОВИ УБИЙСТВА, А ПРИ ДРУГИЯ – ИМЕНУВАНИТЕ АКЦИИ ОТ КАЛИН ГЕОРГИЕВ БЯХА ПЪЛНО ФИАСКО?!

Afera.bg

«