« Върни се назад Публикувано на 29.08.2014 / 19:04

Наглец! Цветанов: Бъдещият министър на МВР трябва да е като мен!

Цветан ЦветановВ интервю за в. Труд бившият вътрешен министър Цветан Цветанов реши да ни уведоми пиарно, благодарение на усърдните трудовашки дописници, че бъдещият министър на МВР трябва да е той, или … Методи Андреев:

– След като Бойко Борисов каза, че вие няма да сте отново вътрешен министър, възможно ли е този пост да бъде зает от Методи Андреев?
– Бъдещият вътрешен министър трябва да върне доверието на евроатлантическите ни партньори. За мандата си като министър на МВР аз получих висока оценка за разбиване на групата за отвличанията, поръчковите убийства, тоновете наркотици, които бяха задържани, за операцията срещу бандата на Евелин Банев-Брендо и задържаната група на италианската мафия. Аз станах почетен член на асоциацията на карабинерите на Италия. През април т.г. получих най-голямата награда на испанското министерство на вътрешните работи за заслуги за съвместната ни работа. Преди месец в България беше бившият федерален министър Ханс Петер Фридрих, който даде висока оценка за мен като вътрешен министър и вицепремиер. Искам да ви кажа, че подобен тип хора трябва да оглавяват МВР.
– Като вас?
– Да, и като Методи Андреев. Ние трябва да се съобразяваме с оценките на нашите евроатлантически партньори. Нямаме чак толкова време, за да си правим експерименти или да чакаме 4-5 месеца да се доказва някой дали може или не.
Afera.bg

«