« Върни се назад Публикувано на 20.11.2014 / 14:49

НАГЛИ НЕКАДЪРНИ ПРЕСПИСВАЧИ ОТ „ПИК”, КОИТО КРАДАТ ОТ „АФЕРА”, ДИСКРЕДИТИРАТ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ!

Недялко НедялковТочно в 11,07 часа АФЕРА публикува авторския си материал „Христо Иванов задкулисно атакува Сотир Цацаров”. Удебеленият червен курсив в двете публикации показва нагледно как „журналистите“ от Недялковия жълт сайт директно са крали и преписвали от АФЕРА:
Два дни преди Висшия съдебен съвет да проведе широка обществена и експертна дискусия по Стратегията за реформа на съдебната система, представена от министъра на правосъдието Христо Иванов, самият той задкулисно готви атака срещу ВСС.
В понеделник в супер-луксозен хотел в центъра на София ще се проведе пресконференция на тема: “Мониторинг на стратегически области в работата на ВСС”. Изпълнител на проекта е неизвестната Фондация “Център за съдебна и разследваща журналистика”. Оказва се обаче, че тази Фондация финансира интернет-сайт, в който се публикуват основно статии срещу ВСС и срещу дейността на главния прокурор. Самата Фондация е регистрирана през юли месец 2013 г., а за нейни учредители са посочени основно журналисти от медиите на Иво Прокопиев, както и назначената наскоро за директор на Пресцентъра на Министерството на правосъдието журналистка Мирела Веселинова. Самата Веселинова до 1 октомври тази година е главен редактор на специализиран юридически сайт, който яростно атакува Сотир Цацаров и ВСС, а в същото време отразява единствено в позитивна светлина Христо Иванов, независимо от тежките нарушения, които той допусна за по-малко от четири месеца във властта. Сред учредителите на Фондацията са и други имена, които се свързват с финансиране от фондация „Америка за България“.
Друга подробност е, че учредител на Фондацията, която готви атака срещу ВСС и Сотир Цацаров, е и лично Христо Иванов. Формално министърът на правосъдието е освободен от участие в органите на Фондация “Център за съдебна и разследваща журналистика” на 21 юли 2014 г.
Очевидно е, че задкулисието на съдебната система всъщност е Христо Иванов, лично и персонално. Елементарно! Така реформа не се прави!

ДВА ЧАСА И ПОЛОВИНА ПО-КЪСНО, В 13,38 ЧАСА, ЖЪЛТАКАВИЯТ САЙТ НА ЛИЦЕТО НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ НАГЛО ПРЕПИСА МАТЕРИАЛА НА „АФЕРА” И ГО ОТКРАДНА ИЗЦЯЛО, ПОДПИСВАЙКИ ГО С ИМЕТО НА ИВАЙЛО КРАЧУНОВ:

Разкритие на ПИК! Скандалният правосъден министър подготвя коварен удар срещу ВСС! Лъсва и фондация на приближени до Прокопиев!
Автор: Ивайло Крачунов
13:38 | 20.11.2014
Два дни преди Висшия съдебен съвет да проведе широка обществена и експертна дискусия по Стратегията за реформа на съдебната система, представена от министъра на правосъдието Христо Иванов, самият той задкулисно готви атака срещу ВСС. Това разкриха пред ПИК наши източници в правораздавателната система.
В понеделник в супер-луксозен хотел в центъра на София ще се проведе пресконференция на тема: “Мониторинг на стратегически области в работата на ВСС”. Изпълнител на проекта е неизвестната Фондация “Център за съдебна и разследваща журналистика”. Оказва се обаче, че тази Фондация финансира интернет-сайт, който се публикуват основно статии срещу ВСС и срещу дейността на главния прокурор.
Самата Фондация е регистрирана през юли месец 2013 г., а за нейни учредители са посочени основно журналисти от медиите на Иво Прокопиев, както и Мирела Веселинова, която отскоро движи медийните дела на скандалния Христо Иванов.
Самата Веселинова до 1 октомври тази година бе главен редактор на маргинален юридически сайт, който основно критикува Сотир Цацаров и ВСС, а в същото време отразява в позитивна светлина Христо Иванов, независимо от тежките нарушения, които той допусна за по-малко от четири месеца във властта.
Друга подробност е, че учредител на Фондацията, която готви атака срещу ВСС, е и лично Христо Иванов. Формално министърът на правосъдието е освободен от участие в органите на Фондация “Център за съдебна и разследваща журналистика” на 21 юли 2014 г. Очевидно е, че задкулисието всъщност е Христо Иванов, лично и персонално.
ЖЪЛТАКАВИЯТ САЙТ НА ЛИЦЕТО НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ ПРЕПИСВА И КРАДЕ БЕЗОБРАЗНО МАТЕРИАЛИ НА ДРУГИ МЕДИИ РЕДОВНО, ПРИПИСВАЙКИ ГИ КАТО „САМО В ПИК”.
Главният прокурор Сотир Цацаров, който бе вкаран в манипулативно деяние, подписвайки поздравително писмо към жълтакавата медийка на Недялко Недялков, днес бе тотално дискредитиран в същия сайт, който безогледно едно към едно открадна публикация на АФЕРА. Защото излезе, че Цацаров поздравява крадци, а не журналисти.
Afera.bg

 

«